Gazete Vatan Logo

Kayıp Yasin'den haber yok

Kayıp Yasin'den haber yok

KONYA’nın Akören İlçesi’nde, geçen pazartesi günü evlerinin önünde oynarken ortadan kaybolan 6 yaşındaki Yasin Şahin, yapılan tüm aramalara rağmen hala bulunamadı. Annesi Ümmü Şahin de, evin kapı girişine oturup, oğlunun yolunu gözlüyor.

Akören İlçesi’ne bağlı, eskiden köy olan Belkuyu Mahallesi’nde oturan, Belkuyu Anaokulu öğrencisi Yasin Şahin, pazartesi günü okuldan geldikten sonra evlerinin önünde oynamaya çıktı. Babaannesi Akile Şahin, yemek yedirdikten sonra evinin önünde oymaya başlayan Yasin, bir süre sonra ortadan kayboldu. Kaybolduğu günden itibaren Jandarma, AFAD ve köylüler, her yerde Yasin’i, arıyor. Mahallenin çevresindeki tüm mağaralar, su kuyuları, sarnıçlar, ağaç, çalılıkların dipleri didik didik arandı. Jandarma da yaklaşık 80 hane olan mahalledeki evleri tek tek kontrol etti. Ancak arama çalışmalarının 4’üncü günü olmasına rağmen her hangi bir ize rastlanılmadı.

OĞLUNUN YOLUNU GÖZLÜYOR

Baba Süleyman Şahin, oğlunun kaybolduğu andan itibaren ekiplerle birlikte arama çalışmasına katılırken, gözü yaşlı anne Ümmü Şahin ise evin kapı girişine oturup, oğlunun yolunun gözlüyor.

Haberin Devamı

Şahin ailesinin Yasin ile birlikte 6 aylık oğulları Yusuf, 7 yaşında Akile ve 10 yaşında Mahkube adlı 4 çocuğu bulunuyor.