Gazete Vatan Logo
Magazin Kayınvalidesi çok sert çıktı!

Kayınvalidesi çok sert çıktı!

Aileme zarar veriyorsun

Kayınvalidesi çok sert çıktı!

Türkiye'nin en gözde çiftlerinden Beren Saat ile Kenan Doğulu evliliği üzerinde kara bulutlar dolaştığı iddiası, bomba etkisi yarattı. İddialara göre son 1 ayda iki ayrı projede birlikte yer alan gözde çift, çekimlerde birbirlerine karşı soğuk tavırlar sergiledi. Beren Saat ile Kenan Doğulu'nun yakın çevresine göre ise gerginlik önce ağabey Ozan Doğulu'nun eşi Ece Doğulu ve Saat arasında çıktı. Beren Saat, Ece Doğulu'nun büyük kızı Arya'nın yaş gününe nedensiz yere gitmeyince gerginlik büyüdü.

ELTİYLE DE ARASI BOZUK

Gerginliğe dedikodulara göre kayınvalide Serpil Doğulu da dahil oldu. Serpil Hanım, sosyal medyadan siyasi paylaşımlar yapan gelinini uyardı. İddiaya göre Serpil Doğulu, güzel oyuncunun yaptığı sert çıkışların oğulları ve torunları da dahil olmak üzere tüm aileye zarar vereceğini gelinine söyledi. Ancak Beren Saat, sosyal medyadaki siyasi paylaşımlarını sürdürdü. Bunun üzerine de hem Serpil Doğulu hem de Ece Doğulu, güzel oyuncuya mesafe koydu. Bu arada Beren Saat'in instagram hesabından kayınvalidesini takip dahi etmemesi iddiaları güçlendirdi.

Haberin Devamı

KULİSTE KALDI!

Kenan Doğulu'nun İstanbul'da verdiği son konserlerine bakıldığında gerginlik iyice günyüzüne çıktı. Serpil Doğulu, oğlunu büyük oğlu Ozan Doğulu'nun eşi Ece Doğulu ile en ön sıradan izledi. Beren Saat ise kayınvalidesi ve eltisiyle arası açık olduğu için onların yanında bulunmadı. Güzel oyuncu, eşinin son birkaç konserini kulisten izleyerek anne Serpil Hanım ve eltisi Ece Doğulu'dan uzak kaldı.(STAR)