Gazete Vatan Logo
Magazin Kayınpeder desteği!

Kayınpeder desteği!

Ünlü klarnet virtüözü Serkan Çağrı, kayınpederi Şaban Tuncer’in de sanatçı olduğunu söyleyerek “Sanatçıya kız verilmez yargısını kayınpederimin desteğiyle yıktım” dedi.

Kayınpeder desteği!

Ünlü klarnet virtüözü Serkan Çağrı’nın, ressam ve akademisyen kayınpederi Şaban Tuncer ile birlikte açtığı Notist Art adlı butik sanat merkezinin açılış sergisi ‘Ustaların Renkleri’ (Colors of the Masters) önceki gün ünlü isimlerin de katılımıyla gerçekleştirildi. Dünyaca ünlü 17 sanatçının eserinin bulunduğu sergi, sanatseverler tarafından büyük ilgi gördü. Notist Art’ı birlikte açtığı kayınpederi Şaban Tuncer’in de ressam olmasının çok büyük faydasını gördüğünü vurgulayan Serkan Çağrı, samimi açıklamalarda bulundu. “Evlenmeden önce ‘Sanatçıya kız verilmez’ diye sıkıntılarımız vardı, ben onları kayınbabamın desteğiyle rahat atlattım. Çünkü kendisi de sanatçı” dedi.

Albüm müjdesi

Serginin konuklarından İpek Açar, yeni projeleriyle ilgili “Albümü son hız bitiriyoruz. 29 Mart’ta da Mustafa Kemal Kültür Merkezi’nde ‘İyi ki doğdun Kayahan’ senfonik konseri yapacağız. Nilüfer, Fatih Erkoç, Mustafa Ceceli, Serkan Çağrı, Burcu Güneş, İntizar, Yonca Lodi, Hakan Aysev, Suat Suna gibi isimler var. O akşam İskender Paydaş yönetimindeki orkestrayla hep birlikte olacağız. Ben de şarkılarımı onun için seslendireceğim” diyerek bilgi verdi.

Haberin Devamı