Gazete Vatan Logo

Kavgayla başladı!

Geçen sezon heyecanlı bir finalle sona eren Yaprak Dökümü bu sezona kavga sahnesiyle başladı

Ferhunde'nin binbir oyun yaparak Mithat Kara ile evlenmesi ve ardından ailenin evde olmamasını fırsat bilerek eve gelip kapıyı Ali Rıza Bey ve ailesine açması, geçen sezonun son karesiydi.

Şaşkınlık içinde donakalan aile fertleri, neye uğradıklarını şaşırmış vaziyette Ferhunde'nin evde ne aradığını sordular. Ferhunde'nin Mithat Kara ile evlendiğini duyan Tekin ailesi şok geçirdi. Yaptığından büyük bir keyif alan Ferhunde, Fikret'in tesadüfen aramasıyla aynı acıyı ona da yaşattı. Hamile olan Fikret, bebeğini düşürme tehlikesi geçirirken, bu sırada konuşmaya şahit olan Şevket, Ferhunde'yi dövmeye kalktı. Mithat Bey'in araya girmesiyle kavga büyüdü.

AİLEYİ KÖŞKTEN KOVDU
Ali Rıza Bey ve ailesi yaşadıkları şokun etkisinden kurtulamadan Ferhunde bir kez daha aileyi kovdu. 'Ezilmiş gelin' numarası yaparak Mithat Bey'i kandırmayı da başaran Ferhunde, intikam almaya çalışırken aslında düştüğü noktayı farkederek ağlamaya başladı. Mithat Bey ise tüm sevecenliğiyle yeni eşini herşeyden habersiz bir şekilde teskin etmeye çalıştı. Mithat Kara ve Ferhunde'nin evden ayrılmasından sonra aile, eşyalarını toplayıp evden çıkardı.

Bu arada Ferhunde ise annesi, Mithat Bey, Gülşen ve eşiyle evliliğini kutlamaktaydı. İyice içen Ferhunde, Mithat Bey'in kucağında oteldeki balayı odasına girdiğinde, iyice sarhoş olmuştu. Sabah uyandığında ise ilk işi konağa gidip yerleşme planları yapmak oldu.

OĞUZ HAPİSTEN ÇIKTI
Bu arada ne olduğundan habersiz evi arayan Leyla, bir türlü ailesine ulaşamadı. Sedef'i arayan Leyla, yaşananları öğrenince şok oldu. Akşam karşısında Oğuz'u gören Leyla, kefaletini Ceyda'nın ödediğini öğrenince ise küplere bindi.

NECLA, HERKESİ HUZURSUZ ETTİ
Bu arada Ali Rıza Bey ve ailesi Necla'nın evinde kalmaya başladılar. Necla ailesine birlikte oturmayı teklif ederken Cem'in yüzü asıldı. Necla'nın evdeki halleri ise herkesi rahatsız etti. Bir anda nereden geldiğini unutan Necla'nın 'sonradan görme' tavırları, herkesi huzursuz etmeyi de başardı.

FERHUNDE'DEN ŞÜPHELENMEYE BAŞLADI
Leyla'nın hırsını alamayarak eve gitmesiyle Mithat Kara, Ferhunde ile ilgili şüpheye düştü. Leyla, Ferhunde'nin hırsları yüzünden ailesini mahvettiğini anlatarak yeni kurbanın da kendisi olduğunu söylemesiyle Mithat Kara, hisleri konusunda yanılgıya düşüp düşmediğini sorgulamaya başladı.

AZ KALSIN BEBEĞİNİ DÜŞÜRÜYORDU
Bu sırada arabayla eve gelen Ferhunde, Fikret'le karşılaştı. Fikret Ferhunde'ye ne yaparsa yapsın hep aile olarak kalacaklarını söylerken fenalaştı. Yoldan geçen Leyla, ablasına yardım etmeye çalışırken Ferhunde'yi evde bir şok daha bekliyordu. Mithat Kara, içine düştüğü şüphe nedeniyle Ferhunde'ye soğuk davrandı. Bir şeyler olduğunu hissetse de onun için önemli olan köşkün kadını olma sevdasıyla evin boş odalarını tek tek gezerek zaferini kutladı.

FERHUNDE'Yİ BİR ENDİŞE SARDI
Alt katta ise Mithat Kara, şüpheler içine yeni eşiyle konuşmak bile istemeden Ferhunde'nin bavullarını bırakıp evden çıkıp gitti. Yeni eşinin şüpheli tavrı Ferhunde'yi de şaşırttı. Mithat Bey'i arayan Ferhunde, fazla konuşmak istemeyip telefonu kapatması üzerine endişelenmeye başladı.

YENİ BİR EV TUTTULAR
Ali Rıza Bey ise alelacele bahçeli bir ev tuttu. Hayriye Hanım'a göstermeden evi tutan Ali Rıza Bey, hemen taşınmak istediğini belirtti.

Ali Rıza Bey, tüm ailenin toplandığı akşam yemeğinde, aile olmalarının önemini anlattı. Aslında tek derdi o aileye sahip olmak olan Ferhunde'nin bunu yapamayınca dağıtma telaşına düşmesi karşısında Ali Rıza Bey'in sözleri de hayli anlamlıydı.

NE YAPARSA YAPSIN O AİLEYE SAHİP OLAMADI
Ali Rıza Bey, izleyenleri de duygulandıran biri konuşma yaparak "Biz aileyiz. Evimizi zaptetmiş, ne gam. Onun sahip olamayacağı aileyiz biz. Biraraya geldiğimizde oluşur çatımız. Aramızda kırıklar, çatlaklar, eksilmeler olmuşsa da aileyiz biz. Şimdi kapılarımız ayrı olsa da aynı çatı altındayız... Sarsıldık evet, sersemledik, insafsız bir kadının sahtekarlığın zirvesine tırmanmasını sahtekarlıkla izledik. Ama gün gelecek oradan düştüğünü de göreceğiz. En yukarıdan düşenin, kemikleri daha beter kırılır" diye konuştu. Ali Rıza Bey, ailesini daha fazla felaketten korumak için Ferhunde ile artık uğraşmamalarını ve sabırlı olmalarını istedi.

FERHUNDE'Yİ ŞAŞIRTAN KAĞIT
Bu arada evde yeni eşini bekleyen Ferhunde, Mithat Bey'in tavrı karşısında şaşırdı. Neye uğradığını, kiminle evlendiğini kavrayamayan ve endişeler içinde kavrulan Mithat Kara, boş bir kağıda imza atarak Ferhunde'ye uzattı ve evini, herşeyi, ne istiyorsa onu almasını söyleyerek "Ama canımı yakma. Baştan sana açık çek ama sen de dürüst olacaksın" dedi. Bu sözlere çok şaşıran Ferhunde, Mithat Bey'i ürkütmemek için olsa gerek, kağıdı yırtmayı tercih etti ve "Bu evi çok istediğim doğru ama seni daha çok istiyorum" sözleriyle eşini ikna etmeyi başardı.

YENİ BÖLÜMDE KONAKTA YANGIN VAR
Bakalım, yeni bölümlerde Ferhunde, Mithat Bey'in değerini bilip ona layık bir eş mi olacak yoksa Ali Rıza Bey ve ailesiyle uğraşmayı sürdürecek mi, hep beraber göreceğiz.

Dizinin sonunda, gelecek bölümün fragmanı da ekranlara geldi. Yeni bölümde, konakta çıkan yangın, yürekleri ağızlara getirecek.

Televizyon Gazetesi



Haberin Devamı