Gazete Vatan Logo

Katilini çekti!

Kastamonu’da zabıta olarak görev yapan Ahmet T. evde yalnız başınayken kendisine misafir olan arkadaşı Deniz Şenoğlu (43) ile birlikte alkol almaya başladı.

Katilini çekti!

Kastamonu’da zabıta olarak görev yapan Ahmet T. evde yalnız başınayken kendisine misafir olan arkadaşı Deniz Şenoğlu (43) ile birlikte alkol almaya başladı. Her ikisi de evli olan iki arkadaş arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ahmet T., eline geçirdiği ekmek bıçağı ile Deniz Şenoğlunu 10 bıçak darbesiyle öldürdü. Sık sık görüşen ve çok samimi arkadaş oldukları belirtilen Deniz Şenoğlu ve Ahmet T.nin bir gün önce sosyal medya hesabından, sofra hazırlarken çekindikleri fotoğrafı paylaştıkları ortaya çıktı. Fotoğrafta Ahmet T., mutfakta bir şeyler hazırlarken, Deniz Şenoğlu’nun da masada oturduğu görüldü.

Pencereden sarkan kardeşini kurtarmaya çalışırken birlikte düşüp öldüler

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde bir binanın 4’üncü katında oturan Beşir Çetiner’in minik oğlu İsmail (2), iddiaya göre, pencereden sarktı. Kardeşinin sarktığını görüp tutmaya çalışan ağabeyi Özkan Çetiner (17) de onu tutmak isterken aşağı düştü. İki kardeş, beton zemine çakıldı. Ağır yaralanan Çetiner kardeşleri gören çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı müdahalede minik İsmail olay yerinde hayatını kaybetti. Ağır yaralanan ağabeyi ise Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Ancak kurtarılamadı.

Haberin Devamı