Gazete Vatan Logo

Kathy Griffin'in Trump videosundan sonra kariyeri bitti

ABD Başkanı Donald Trump'ı kafası kesilmiş ve kanlar içinde gösteren bir video yayınlaması nedeniyle eleştirilen komedyen Kathy Griffin, bu olayın kariyerini bitirdiğini açıkladı.

Kathy Griffin'in Trump videosundan sonra kariyeri bitti

Komedyen Kathy Griffin, geniş bir kesim tarafından eleştirilen videonun ardından bir açıklama daha yaptı.

'Donald Trump'tan korkmadığını' söyleyen Griffin, yayınladığı videonun ardından sayısız ölüm tehdidi aldığını açıkladı ve "Başkanı eleştirdiğim için ölmek zorunda değilim" dedi.

Açıklamalarını yaptığı sırada göz yaşlarını tutamayan Griffin, "Bundan sonra bir kariyerim olacağını düşünmüyorum" dedi.

İnsan hakları avukatı Lisa Bloom ise, Griffin'in paylaştığı görüntülerin, Trump'ın Megyn Kelly hakkındaki ithamlarının bir parodisi olduğunu savundu. Bloom, Griffin'in ABD ordusuna verdiği desteği ve kadınlar ve eşcinseller hakkındaki görüşlerini hatırlattı.

ABD'li ünlü komedyen Kathy Griffin, Instagram hesabından, elinde kanlar içinde ABD Başkanı Donald Trump'ın başını tuttuğu sırada çekilen bir video paylaşmıştı. CNN televizyonu, Griffin ile olan sözleşmesini feshetmişti. Söz konusu video, başta Trump ve seçimlerdeki rakibi Hillary Clinton'ın kızı Chelsea Clinton olmak üzere, binlerce kişiden tepki almıştı.

Haberin Devamı