Gazete Vatan Logo

Kasımda Kanal D’de iki yeni dizi başlıyor

Yeni sezon dizileri başladı başlamasına ama birçoğu beklenen etkiyi yaratmadı. Eskiden sektörde bir eylül ayında, bir de ocak ayında yeni diziler görücüye çıkardı. Şimdi her an yeni bir dizi başlayabiliyor. Kanal D, eylül sezonunu Çalıkuşu, Fatih, A.Ş.K. ve Kayıp dizileriyle açtı. Şimdi kasım ayında iki yeni diziyle daha reyting yarışına katılacak. Aslında ikisinden de daha önce bahsetmiştim ama bu kez tam kadro oyuncuları ve konuları elimizde… Kasım ayında önce Vicdan başlayacak. Cengiz Deveci ve Ömer Durak’ın yapımcılığını, Elizi Film’in yapımını üstlendiği dizide Timuçin Esen ve Ahu Türkpençe başrolleri paylaşıyor. Dizide ayrıca; Devrim Yakut, Arif Pişkin, Bensu Soral , Hakan Karsak , Yılmaz Gruda, Fırat Altunmeşe , Faruk Akgören, Evrim Alasya, Selin Yeninci, Celil Nalçakan, Caner Çavdarlı ve Evrim Şentürk rol alıyor. Yönetmen koltuğunda Feride Kaytan’ın oturduğu Vicdan, Yunus ve Keriman’ın yıllara, sırlara, hatalara rağmen bitip tükenmeyen aşkını konu ediniyor.

Sanem Çelik oynuyor

Kasımda Kanal D’de başlayacak olan diğer dizinin adı İnadına Yaşamak. Aslında daha önce Tut ki Gecedir adıyla diziyi yazmıştım. Bu kez adı değişmiş. Adını Nazım Hikmet’in Yaşama Dair şiirinin dizesinden alıyor. Süreç Film’in yapımını, Ali ve İnci Gündoğdu’nun yapımcılığını üstlendiği diziyi Serdar Akar yönetiyor. Ancak aldığım duyumlara göre Akar, sadece dört bölüm yönetecek. Başrollerini Sanem Çelik, Oktay Kaynarca ve Murat Ünalmış’ın paylaştığı dizide ayrıca; Denisse Capezze, Doruk Özermanoğlu, Levent Ülgen, Nilüfer Açıkalın, Pelin Akil, Bülent Polat, Duygu Sarışın, Edip Saner, Açelya Yılhan, Gonca Sarıyıldız, Mahmut Gökgöz, Armağan Oğuz, Kerem Corogil, Alican Albayrak, Koray Ergun, Sedat Kalkavan, Evren Erler, Burak Demir, Taner Cindoruk, Taner Rumeli ve Munis Düşenkalkar rol alıyor. İnadına Yaşamak, herkesin birbirine sevdalı ama aynı zamanda düşman olduğu bir hikâye… Fonunda kalbi kırılmış bir kadın ve iki erkeğin aşk çatışması yaşanırken, arka planda büyük bir intikamın en acımasız haliyle sürdüğü İnadına Yaşamak, bir çocuğa duyulan sevgiyi de gözler önüne seriyor. Bakalım, Vicdan ve İnadına Yaşamak izleyicinin gönlünde taht kuracak mı? Mutlu bayramlar..

Bir erkek hemşire olursa…

Kasımda başlayacak yeni bir dizide atv’den… Yapımını NTC Medya’nın, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp’in üstleneceği diziyi Bora Onur yönetecek. Senaryosunu Haluk Özenç ve Gülşen Okumuş’un kaleme aldığı Cesur Hemşire’nin başrollerini Hakan Yılmaz ve Şebnem Bozoklu üstleniyor. Şu anda sit-com dekorunun yapıldığı ve ay sonunda çekimlerine başlanacak dizi, Almanya’da hemşirelik okuyan ve 2007’de Türkiye’de erkeklerin de hemşire olabileceğine dair çıkan yasayla hasretini çektiği Türkiye’ye dönen Cesur’un başına gelen olayları mizahi bir dille ele alıyor. Cesur, bir yandan erkek hemşire olduğunun savaşını verirken, diğer taraftan biricik eşi Canan’ın babasının onları ayırmasına engel olmaya çalışacak. Şebnem Bozoklu’yu Bizim Yenge’den beri ekranda göremedik ve özledik. O nedenle ben Cesur Hemşire’yi merakla bekliyorum.

Haberin Devamı