Gazete Vatan Logo

Kasım'da al, Mayıs'ta öde!

Aura’da Kasım boyunca sıfır peşinatla daire al, Mayıs’ta ödemeye başla...

Propa İnşaat’ın, Kartal’da başladığı Aura Residence projesi, yeni bir kampanya ile bayrama “merhaba” diyor.

Kasım ayı sürecince geçerli olacak bu kampanyada daireler peşinatsız satılıyor. Sadece daire bedelinin yüzde 75’i tutarında kredi kullanılarak taksitler ödenmeye başlanıyor. Geri kalan yüzde 25’lik peşinat ise Mayıs 2011’de ödeniyor. 3+1 dairelerin tamamının satıldığı projede kampanya, stüdyo, 1+1 ve 2+1 daireleri kapsıyor.

E-5’e ve Kartal-Kadıköy metro durağına 20 metre yürüme mesafesinde yer alan ve TEM bağlantı noktasında konumlanan proje Sabiha Gökçen Havalimanı’na da 15 dakika uzaklıkta.

Çevresi AVM’ler ve hastaneler ile çevrili Aura, 195 rezidansın yer aldığı iki bloktan oluşuyor. Projede stüdyo daireler 132 bin TL, 1+1 daireler 180 bin TL, 2+1’ler ise 287 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 7/24 güvenlikli olarak rezidans hizmetlerinin sunulacağı projede, Aura Club ismiyle hizmet verecek sosyal donatılar arasında; ebeveyn ve çocuklar için açık yüzme havuzu, fitness spor salonu, sauna, Türk hamamı, tenis kortu, basketbol ve voleybol sahası ile çocuk oyun alanları bulunuyor. Daire sahiplerinden tüm bu hizmetler için ek bedel de alınmıyor.

2011 SONUNDA TAMAMLANIYOR

Home-ofis olarak da kullanılabilecek Aura’da ücretsiz toplantı odaları ve ofis hizmetleri sunulacak. İnşaatının yarısının tamamlandığı projenin 2011 yılı sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

Narkule’de 120 ay vade avantajı bayramda sürüyor



TEPE İnşaat tarafından İstanbul Maltepe’de, Narcity projesine komşu olarak hayata geçirilen 108 dairelik Narkule’de dairelerin yüzde 20’sinin satışı 1 ay içinde tamamlandı. Bayramda satış ofisi açık olacak projede Garanti Bankası tarafından uygulanan özel faiz oranları ve 120 aya kadar vade avantajı da sürecek. Projede 101 metrekarelik 2+1 dairelerin fiyatları, 330 bin ile 435 bin TL arasında değişirken; 3+1 daireler ise 395 bin ile 545 bin TL’den satılıyor.

TOKİ’nin 39 bölgedeki satış ofisleri bayramda açık

TOPLU Konut İdaresi (TOKİ), bayram tatili boyunca ev almak amacıyla proje gezecek vatandaşlar için 39 bölgede yer alan satış ve tanıtım ofislerini, bayramın ikinci gününden itibaren açık tutuyor. TOKİ’den yapılan açıklamaya göre, bugüne kadar ağırlıklı olarak bankalar aracılığıyla yürütülen satışlara hız kazandırmak ve doğru tercih yapılmasını sağlamak için, kurulan satış ve tanıtım ofislerinin sayısı 15’den 39’a çıkarıldı. Pazarlama ve satış konusunda uzman ekiplerin görev aldığı satış ofislerine başvuranlar, TOKİ projelerini görmek istediklerinde özel araçlarla proje alanında gezdirilecek.

Satış ofislerinde görevli ekipler, bulundukları bölgedeki projenin tanıtımı için kurumsal ziyaretler, tanıtım CD’leri ve bilgilendirme programları organize edecek şekilde yapılandırıldı.

TOKİ’nin tanıtım ve satış ofisleri açtığı projeler şöyle: Adapazarı Ayçiçeği Vadisi, Ankara Gölbaşı-Örencik, Altındağ-Aktaş-Gültepe, Ayaş, Mamak, Polatlı, Turkuaz, İstanbul- Halkalı, Antalya-Çıplaklı, Sütçüler, Ardahan Merkez- Sugöze, Bolu Merkez-Karaköy, Bursa-Hamitler, İnegöl, Akçağlayan, Çorum-Merkez, Denizli-Kurudere, Eskişehir (2), Gaziantep-Çıksorut, Şahinbey Serinevler-Perilikaya, Şehitkamil, İzmir-Torbalı, Tire, Kahramanmaraş Merkez-Fatih Mahallesi, Konya-Halkapınar, Meram, Seydişehir, Manisa-Merkez, Manisa Turgutlu, Mardin-Midyat, Mersin, Anamur-Ören, Erdemli, Silifke, Ordu-Ünye, Yozgat-Merkez Eskipazar.

Erken ödeme indirimi için 13 bin kişi başvurdu

TOKİ’NİN 11 Ekim-12 Kasım günleri arasında gerçekleştirilen “borcunu kapatana erken tapu” kampanyası için 13 bin kişi başvurdu. TOKİ’den yapılan açıklamaya göre, borcunu peşin kapatan vatandaşlar yüzde 20, 3 taksitte kapatanlar yüzde 17 indirimden yararlanırken, TOKİ 551 milyon liralık gelir elde etti. Kampanyaya katılım için 7 bin civarında başvuru beklendiği belirtilen açıklamada, başvurunun rekor düzeyde gerçekleştiği kaydedildi.

Açıklamaya göre, bu yılın 22 Mart-19 Nisan döneminde uygulanan indirim kampanyasından 7 bin 864 kişi yararlanarak, 308 milyon lira erken ödeme yapmıştı.

TOKİ’nin düzenlediği indirim kampanyasına katılan kişi sayısı bir önceki döneme göre yüzde 65.3 arttı.

Yorum İstanbul tatil süresince müşterileri ağırlayacak



BAYRAMPAŞA’DA Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezi olarak hayata geçirilen Forum İstanbul’un yanındaki 21 dönümlük arazide Yorum İnşaat ile Turkmall Ortak Girişimi’nin başlattığı Yorum İstanbul Evleri’nin satış ofisi, bayram tatili boyunca her gün 09.00 ve 18.00 saatleri arasında konut sahibi almak isteyenler için açık olacak. 558 daireden oluşan ve 18 ayda bitirilmesi planlanan projede, müşterilere bu kapsamda 1+1’den 3+1’e, 62 m2’den 143 m2’ye, bahçe katından 3+1 dubleks ve teraslı daireye kadar çok geniş seçenekler sunuluyor. Yorum İstanbul Evleri’nde açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, cafe ve çocuk oyun alanları da yer alıyor.

Haberin Devamı