Gazete Vatan Logo

Kaşıkçı cinayetinde yeni gelişme!

A Haber'de yer alan habere göre; Suudi Arabistan'ın İstanbul Konsolosluğu'nda öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın cesedi konsolosun evindeki fırında yakıldı.

Kaşıkçı cinayetinde yeni gelişme!

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı, geçtiğimiz yıl evlilik işlemleri için girdiği İstanbul'daki Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'ndan bir daha çıkamamış, Riyad'dan gelen 15 kişilik suikast timi tarafından konsoloslukta öldürülmüştü.Kaşıkçı cinayetinde birçok gizem var. En önemli soru ise cesedin nerede olduğu. Bu soruların cevabını araştıran İstanbul Emniyet Müdürlüğü, 2018 Yılı Faaliyet Raporu'nda, Kaşıkçı cinayetine ilişkin bugüne kadar ortaya çıkmayan çarpıcı detaylar paylaşmıştı. Ünlü bir restorandan verilen 32 porsiyon pişmemiş et siparişi, cesedin tandırda yakıldığı ve ikinci kurbanın Kaşıkçı'nın nişanlısı olabileceği iddiaları tüm dünyada büyük yankı uyandırmıştı.

KAŞIKÇI'NIN YAKILDIĞI FIRIN İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ

A Haber'de çok çarpıcı bir iddiaya yer verildi. Al Jazeera'de yer alan bir geleseli kaynak gösteren A Haber fırının görüntülerini ilk kez paylaştı. Fırının 1000 dereceye kadar ısınabildiği öğrenildi. Belgeselde ayrıca tandırın ceset parçalandıktan en az 3 gün sonra yakıldığı bilgisine İstanbul Emniyeti'nin ulaştığı aktarıldı.

Haberin Devamı

BELGESELDE YER ALAN AYRINTILAR
Belgeselde cinayet ile alakalı başka detaylarda mevcut. A Haber'de yer alan habere göre; cinayetle alakalı bazı fotoğraf ve belgeler, Suudi suikast timini havalimanında bekleyen pilotun görüntüsü, Kaşıkçı'nın dublörünü Sultanahmet'ten alıp bir otele götürdüğünü söyleyen taksici ve cinayeti araştıran İstanbul Emniyeti'nin özel görüntüleri de var.