Gazete Vatan Logo

Kartal'da trafik kazası!

KARTAL’da, kaygan zemin ve ışık ihlali nedeniyle meydana geldiği iddia edilen kazada 2 kişi yaralandı. Yaralılar kazaya karışan araçta sıkışınca devreye itfaiye ekipleri girdi. İtfaiye ekiplerince kurtarılan şahıslar hastaneye kaldırıldı.

Kaza saat 03.30 sıralarında Ankara Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Sahil Yolu’ndan D-100 Karayolu yönüne ilerleyen Ersin Kıymaz, kullandığı 34 TY 6826 plakalı otomobiliyle kırmızı ışıkta geçti. Bu sırada kavşağa giren Soner Eser’in kullandığı 34 M 2382 plakalı yolcu minibüsü Ersin Kıymaz’ın kulladığı otomobille çarpıştı. Otomobil çarpışmanın etkisiyle yol kenarındaki duvara çarptı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri gönderildi. Otomobilde sıkışan Işın Çolakoğlu ve Hüseyin Kıymaz itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu kurtarıldı. Yaralılar Kartal Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Minibüs sürücüsü Soner Eser ise kazayı yara almadan atlattı. Polisin olay yerindeki incelemelerinin ardından kazaya karışan araçlar kaldırıldı. Minibüs sürücüsü Soner Eser de ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Otomobil bariyerlere çarptı: 4 yaralı

Ankara’da meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Engin Özdemir’in kullandığı 06 GD 260 plakalı otomobil, Sakıp Sabancı Bulvarı’nda AŞTİ yönüne seyir halindeyken yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Kazada, sürücünün yanındaki Anıl Toksoy araçta sıkıştı.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle sıkıştığı yerden kurtarılan Anıl Toksoy ile yaralanan sürücü Engin Özdemir, Orkun Altınküpü ve Talip Aktaşoğlu, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Anıl Toksoy’un durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı