Gazete Vatan Logo

Kartal'da 304 konutlu proje

Kartall MESA'da 10 farklı tipte 304 konut bulunuyor

Anadolu Yakası’nın yeni merkezi Kartal’da seçkin yaşam olanakları Kartall MESA ile yükseliyor. Merkezi konumu, ulaşım kolaylıkları ve sunduğu çağdaş yaşam olanaklarıyla Kartall MESA, mutlu yaşam fırsatları sunuyor.

Kartal kanatlarından esinlenildi

Kartal, büyük kentsel dönüşüm hareketinin gerçekleştiği Anadolu Yakası’nın gelişime açık en gözde iş ve yaşam merkezi olarak öne çıkıyor. Mevcut ve potansiyel özellikleriyle Anadolu Yakası’nın gözbebeği Kartal’da, ulaşımın ana arteri E-5 kenarında hayata değer katan Kartall MESA, çağdaş yaşam olanakları sunuyor. 46 yıllık köklü geçmişi ile geleneksel MESA kalite ve güvencesini Kartal’a taşıyan Kartall MESA, kartal kanatlarından esinlenilmiş eşsiz tasarımı ile bölgesine değer katıyor.

10 farklı konut tipi

31 katlı tek bloktan oluşan Kartall MESA’da, 1+1’den, 3+1 ‘e – 61 m²’den, 288 m²’ye kadar değişen 10 farklı tipte toplam 304 adet konut ile tüm ailelerin ihtiyaçları karşılanıyor. Kadıköy – Kartal Metro Hattı üzerinde yer alan proje, hava ve deniz ulaşımına da çok yakın mesafelerde bulunuyor. Toplam 10.205 m²’lik arazi üzerinde hayata geçen Kartall MESA projesinde, 9.230 m²’lik bölüm gerçekleştirilen eşsiz peyzajla, yeşil alan olarak ayrıldı.

Haberin Devamı

Ekolojik unsurlar ön planda

Konutun “Kalite” ve “Güven” ile özdeşleşen köklü markası MESA imzasını taşıyan Kartall MESA; Adalar’dan Tuzla’ya kadar uzanan geniş bir bakış açısıyla panoramik kent ve deniz manzarası sunuyor.

Hayatı güzelleştirecek her şey Kartall MESA’da mevcut. Açık yüzme havuzu, yürüyüş parkuru, tenis kortu, spor salonu, kapalı otoparkları ile Kartall MESA, tüm ihtiyaçları karşılayan çağdaş yaşam olanaklarını tek bir çatı altında sunuyor. Ekolojik unsurların ön planda tutulduğu projede, teknolojik alt yapının yanı sıra güvenlik sistemleri de en üst seviyede yer alıyor.

Depreme dayanıklı olarak tasarlandı

Depreme dayanıklı olarak tasarlanmış betonarme yapı ile hayatınız güvence altında. Mutlu ve huzurlu bir yaşam için, CCTV kamera sistemi ve görüntülü intercom ile güvenlik 7/24 en üst seviyede tutulmuş. Kartall MESA’da, yangın güvenliği için de tüm önlemler (Yangın merdiveni, duman egzosu, itfaiye asansörü, yangın algılama ve sprinkler söndürme sistemi vs. gibi) alınmış durumda.

Haberin Devamı

İşte projenin lokasyonu
  • Yakacık Metro İstasyonu – 450 m.
  • Kartal Metro İstasyonu – 950 m.
  • Pendik Marina – 8 km.
  • Bostancı – 12 km.
  • Sabiha Gökçen Havalimanı – 13 km.
  • Kadıköy – 22 km.
  • Boğaziçi Köprüsü – 23 km.
  • Fatih Sultan Mehmet Köprüsü – 28 km.