Gazete Vatan Logo

Karşınızda Huawei Nova 4e

Çinli Huawei'nin uzun zamandır sır gibi sakladığı yeni telefonu Huawei Nova 4e'ye ait ilk görüntü nihayet ortaya çıktı.

Karşınızda Huawei Nova 4e

Huawei Nova 4e veya Huawei P30 Lite ismiyle satışa çıkması beklenen Huawei'nin yeni telefonunun ilk resmi görüntüsü yayınlandı. Arka yüzünde üç kamerasıyla dikkat çeken cihazda LED flaş da hemen kameraların alt kısmında yer alıyor. Parmak izi tarayıcısına baktığımızda ise klasik bir yöntem tercih edilmiş ve cihazın arka yüzeyinde konumlandırılmış.

Huawei Nova 4e'nin ön yüzüne baktığımızda ise damla çentik tasarım dikkat çekiyor. Ekranı olabildiğince geniş kullanan ve çerçeveleri incelten şirket, 14 Mart tarihinde Huawei Nova 4e'i duyuracak. Diğer yandan şirkete yakın kaynaklar Huawei P30 Lite ile Huawei Nova 4e modellerinin ya aynı model olacağını, ya da benzer özellikler taşıyacağı konusunda hemfikir görünüyor.

6.15 inç'lik ekranla gelmesi beklenen Huawei Nova 4e, gücünü ise Kirin 710 işlemciden alıyor. 6 GB RAM'le gelen telefonda 128 GB dahili depolama hafızası bulunurken, diğer yandan 3340 mAh batarya da cihazın ortalama bir gün batarya sorunu yaratmadan çalışacağını gösteriyor. (Hürriyet)

Haberin Devamı