Gazete Vatan Logo

Kars'ta kaza: 4 ölü

KARS'ta meydana gelen trafik kazasında 4 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Kaza, merkeze bağlı Kümbetli Köyü yakınlarında dün saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Sürücüsü henüz belirlenemeyen 36 SA 675 plakalı kamyonet yakıtı bitince yolun sağına park edildi. Bu sırada yolda giden yine sürücüsü belirlenemeyen 36 EU 675 plakalı ‘Ford Connect' marka minibüs aşırı hız, dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu parkeden kamyonete çarptı. Kazada kamyonetin arkasında elinde fener ile gelen araçları ikaz ettiği belirlenen 19 yaşındaki Murat Kılıçer ile Ağrı'nın Eleşkirt İlçesi'nde bayram ziyaretinden dönen minibüste bulunan 46 yaşındaki İpek Şahan, 50 yaşındaki Yunus Şahan ve 8 yaşındaki Yusuf Şahan öldü. Kazada iki araç arasında sıkışarak ölen Murat Kılıçer'in kopan kolu jandarma tarafından arazide bulundu.

Kazada, 2 yaşındaki Muhammet Ali Er, 12 yaşındaki Neslihan Cengiz, 39 yaşındaki Elvan Er ve 46 yaşındaki Teğmen Er yaralandı. Durumu ağır olan Neslihan Cengiz, yoğun bakıma alınırken diğer yaralıların durumunun da iyi olduğu belirtildi.

Kazada ölen 3 kişinin cenazesi, yapılan otopsi ardından toprağa verilmek üzere Ağrı'nın Eleşkirt İlçesi'ne gönderilecek, Murat Kılıçer ise Kars'ın Arpaçay ilçesinde toprağa verilecek.

Haberin Devamı