Gazete Vatan Logo
Magazin Karne heyecanı yaşadılar

Karne heyecanı yaşadılar

Yaklaşık 18 milyon öğrenci dün karne aldı. Ünlü isimler de çocuklarıyla birlikte yaşadıkları karne heyecanını paylaşmayı ihmal etmediler

Karne heyecanı yaşadılar

Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lisede okuyan yaklaşık 18 milyon öğrenci için yarıyıl tatili dün başladı. Karne alan çocukların kimi sevindi, kimi üzüldü. Karne alanlar arasında ünlü isimleri çocukları da vardı. Ünlü isimler karne sevinçlerini ve iyi dileklerini sosyal medyadan paylaştılar. İşte o paylaşımlardan bazıları...

Gülben Ergen: Karne alan öğrencilerin hepsine güzel bir 15 gün diliyorum. Tatile giden, gitmeyen, gidemeyen tüm çocuklarımız için sağlıklı, verimli bir dinlenme dönemi olsun. Çocuklara en büyük hediye onlara ayıracağımız zamandır.

Oğlu İdris karne alan Esra Erol, okulda çekilen fotoğrafları “Yavru kartalların karne günü” notuyla paylaştı.
Orta okula giden oğlu Osman Nejat hem takdir belgesi hem de iftihar belgesi alan Nurgül Yeşilçay, “Ben bu çocuğa karne hediyesi vermeyeyim de ne yapayım” dedi. Oyuncu oğluyla birlikte sömestir için Dubai’ye gidecek.
Hakan Eratik ile Yeşim Salkım’ın kızı Meryem Ada da ilk karnesini alanlardan. Eratik, “Bugün 1. sınıf, 1. dönem karnemizi aldık. Meryem Ada’nın bütün notları çok iyi ve başarı belgesi aldı” dedi.

Haberin Devamı