Gazete Vatan Logo
Magazin Karne heyecanı

Karne heyecanı

Öğrenciler ve ailelerinin iple çektiği yarı yıl tatili önceki gün başladı. Karne heyecanı yaşayan ünlü isimler, bu anları sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Karne heyecanı

Demet Akalın, Gölcük Anadolu Öğretmen Lisesi 1.’si olan yeğeni Esma’nın fotoğrafını, “Canım Esmacığım... Allah bize daha güzel günlerini göstersin. Nasıl gurur duyuyorum doğduğun günden beri cici annen olduğum için. Anneciğini, dayımı, yengemi, ailemizi gururlandırdığın için binlerce teşekkür. Kızım sana aferim!” notuyla paylaştı.

‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ dizisiyle büyük bir üne kavuşan Emir Berke Zincidi de karne heyecanı yaşayan ünlüler arasındaydı. Öğretmeni ve arkadaşlarıyla hatıra fotoğrafları çektiren Zincidi, tüm arkadaşlarına iyi tatiller diledi. Karla oynarken çektiği fotoğrafı paylaşan Emine Ün ise zamanın çok çabuk geçtiğini vurgulayıp, tatilde öğrencilerin dinlenip 2. dönem için enerji toplamaları gerektiğini belirtti.

Kaya Çilingiroğlu, kızı Zehra’nın aldığı Takdir ve Onur belgelerini paylaştı.

Açelya Akkoyun, “Canımın içi bugün karnesini alıyor” diyerek öğretmenlere, çocuklara ve velilere keyifli, huzur dolu bir tatil diledi.

Demet Akalın’ın yeğeni Esma

Pınar Altuğ Atacan, kızını öğretmeni ile beraber fotoğraflayarak tatilin startını veren ünlüler arasındaydı.

Haberin Devamı

Elimde üç karne. Gözümde üç damla yaş. Urfa/Harran Anaokulumuzdan öğrencilerimizin karne haberi ile salya sümük bir haldeyim.