Gazete Vatan Logo

Karısının sevgilisini tekme tokat dövdü!

KARABÜK’te, 41 yaşındaki Halil İbrahim K., eşi ile 20 yıl sonra yeniden görüşmeye başladığını öğrendiği eski sevgilisi 42 yaşındaki M.Y.’yi dövüp cep telefonunu gasp ettiği iddiasıyla tutuklandı.

Karısının sevgilisini tekme tokat dövdü!

2 çocuk annesi Y.K., iddiaya göre eşi Halil İbrahim K. ile boşanma aşamasına gelince 20 yıl önce Karabük’te askerliğini yaparken tanışıp sevgili olduğu evli ve 2 çocuk babası M.Y.’yi sosyal medyada bulup görüşmeye başladı. Halil İbrahim K., eşinin bilgisayarından Facebook hesabına girerek M.Y. ile yazışmalarını gördü. Halil İbrahim K., daha sonra yazışmalardan cep telefonu numarasını öğrendiği M.Y.’ye eşinin cep telefonundan "Kocamdan boşandım, gel. Burada birlikte kalırız. Amasra’ya denize gideriz, eğleniriz" diye mesaj attı.

Halil İbrahim K., Karabük’te buluşma noktasına gelen M.Y.’ye saldırdı. Halil ibrahim K., akrabası 18 yaşındaki F.Ç. ile birlikte dövdüğü M.Y.’nin cep telefonunu ve aracın anahtarını alıp lastiklerinin havasını da indirerek kaçtı. Ambulansla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan M.Y., hastanede polislere durumu anlatıp şikayetçi oldu.

Polis, Halil İbrahim K. ve F.Ç.’yi kısa sürede yakaladı. Anahtarı ve cep telefonu teslim edilen M.Y., tedavisinden sonra Ankara’ya dönerken, 2 kişi adliyeye sevk edildi. Halil İbrahim K., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. F.Ç. ise savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Haberin Devamı