Gazete Vatan Logo
Magazin Kardeşime haksızlık olur

Kardeşime haksızlık olur

2018 Miss Turkey ikincisi Tara De Vries’ten “Birinci seçilen Şevval Şahin gibi estetik yaptırır mıydın?” sorusuna iç burkan yanıt: “Kardeşimin yüzüne bakınca haksızlık olduğunu düşünüyorum!”

Kardeşime haksızlık olur

1992 Türkiye Güzeli Özlem Kaymaz, 2018 Miss Turkey ikincisi olan kızı Tara ile teve 2’deki ‘2. Sayfa’ programına konuk oldu. Kaymaz, yarışma gecesini “Biz o akşam yarışmayı ailece izledik. Kıyaslamaya girmedik. Sadece kızımızı seyrettik. Şevval’in birinci olacağını hiç tahmin etmedim. Estetik olduğu hemen anlaşılıyordu” diye anlattı.

TARA De Vrries ise “Estetik yaptırır mısın?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Ben estetik yaptırmam. Kardeşim dünyaya çok eksik bir listeyle geldi. Onun yüzüne baktığımda benim estetik yaptırmam haksızlık diye düşünüyorum.”

Ameliyatı erteleyip yarışmayı izledi

Kaymaz, ‘Nager sendromu’yla doğan oğlu Daniel’in (16) 42 ameliyat geçirdiğini anlattı: “Alt çenesi gelişmediğinden iyi nefes alamıyor, yemek yiyemiyor. 9 Eylül’de yine ameliyatı vardı. Yarışma 24 Eylül’deydi. Doktorlara ‘Ameliyatı erteliyorum. Tara’nın yanında olmak istiyorum’ dedi.“

Tara 1.5 yıl hiç konuşmadı

“Kardeşinin sağlık sorunu nedeniyle Tara da travma yaşadı” diyen Kaymaz şöyle konuştu: “Tara konuşmamaya başladı. Gıdıklayıp, yere yatırsalar da asla konuşmuyordu. 1,5 yıl gıkı çıkmadı. ‘Selektif mutizim’ adı... Seçici suskunluk. Psikologlarla çalışarak aştık.”

Haberin Devamı