Gazete Vatan Logo
Magazin Karagül 99. bölüm fragmanında Baran ne karar verecek-izle

Karagül 99. bölüm fragmanında Baran ne karar verecek-izle

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Karagül 99. bölüm fragmanı yayınlandı. Karagül 99. bölüm'de heyecan dorukta Bu akşam ekrana gelecek olan Karagül 99. bölümde Baran ne karar verecek. Dram yüklü sahneleri ile yürekleri parçalayan Karagül 99. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Karagül 99. bölüm fragmanında Baran ne karar verecek-izle

Her hafta soluk soluğa izlenen Fox Tv dizisi Karagül 99. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Ece Uslu, Mesut Akusta, Saruhan Hünel, Hilal Altınbilek, Özlem Conker, Mert Yazıcıoğlu'nun paylaştığı Karagül yeni bölüm fragmanı çarpıcı sahnelerin sinyalini verdi.
Dizi, geçen bölüm olduğu gibi bu bölümde de dizi severleri ekran başına kilitleyecek gibi görünüyor. Dört sezondur büyük bir heyecanla takip edilen Karagül'de tansiyon yükseliyor. Ayşe tarafından yarı yolda bırakmanın şokunu henüz üzerinden atlatmamışken, gerçek annesinin Narin değil de Ebru olduğunu öğrenen Baran adeta yıkılıyor. Karagül 99. bölümü nefes kesen sahneleriyle bu akşam Fox Tv'de!

KARAGÜL 99. BÖLÜM ÖZETİ

Hayatının en büyük yalanıyla yüzleşen Baran alt üst olur... Neye inanacağını, kime gideceğini bilememekte, oradan oraya savrulmaktadır. Ebru, Kadriye’nin Baran’a gerçeği söylediğinden habersiz, bu kez son derece kararlı olarak konağa gelir. Baran’ı bir şekilde ikna edip, diğer üç çocuğuyla birlikte İstanbul’a dönmeye kararlıdır...

Haberin Devamı

Narin ne olursa olsun oğlunu vermemek için ölesiye mücadele etse de artık ne Ebru’ya ne de Narin’e söyleyecek bir söz kalmamıştır ve son karar Baran’ın olacaktır. Baran’ın konağa dönmesi için gergin bekleyiş başlar. Diğer yandan Kadriye için henüz kapısı bile aralanmamış, belki de Baran sırrını bile unutturacak kadar büyük olan bir sır ve acı beklemektedir.

Kadriye bu sırrıyla da yüzleşmek için kendini hazırlamaktadır. Evladının acısına dayanmayan Sibel, beklenmedik bir hamle yapar... Bu hamle hem konak halkını hem de Kenan’ı iyiden iyiye zor durumda bırakır ve Kendal’ın öfkesinin önünde duran hedef tahtası haline getirir. Baran’ın konağa girmesiyle birlikte Şamverdilerin hikayesi baştan yazılmaya başlar... Bu bir son değil, yepyeni ve beklenmedik bir hikayenin başlangıcıdır... Bu hikayeyi artık Baran Şamverdi yazacaktır. Karagül yeni bölümüyle Cuma 20.00'de FOX'ta.

KARAGÜL SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Kaderden, kaçamayacağını anlayan Narin artık teslim olur... Baran gerçeği öğrenecektir. Bunu söylemek günahının ağırlığı altında ezilen Kadriye için hayatının en zor konuşması olsa da Baran’a gerçeği anlatır. Baran içindeki boşluğu nasıl dolduracak bu gerçekle yüzleşebilecek mi? Diğer yandan Sabri Azrail’le olan savaşını kaybeder...

Haberin Devamı

Sabri’nin ölümüyle birlikte artık Melek için hiç bir şey aynı olmayacaktır. Bundan sonra Melek ne yapacak? Hayattan intikamını nasıl alacak? Diğer yandan Ada, işlediği suçun ağırlığı altında ezilir ve bunu kaldıramaz... Ebru’nun suçu üstlenmesine rağmen gider her şeyi itiraf eder... Ebru, evlatlarını bir araya toplamaya çalışırken onlar ulaşamayacağı kadar uzaklara düşmektedir. Ebru, Halfeti’de girdiği bu büyük savaşı kazanabilecek ve çocuklarını bir araya toplayabilecek mi? Karagül yeni bölümüyle Cuma 20.00'de FOX'ta.