Gazete Vatan Logo
Magazin Karagül 86.bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Karagül 86.bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Fox Tv'nin en çok izlenen dizilerin başından gelen Karagül 86.bölümüyle kaldığı yerden devam ediyor. Karagül yeni bölümünde Kendal ve Kenan arasında neler yaşanacak! Karagül 86.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte ayrıntılar..

Fox Tv'nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Karagül 86.bölümüyle izleyicisiyle buluşuyor. Karagül'ün yeni bölümde neler yaşanacak! Kendal seyirciye ne gibi süprizler yapacak! Karagül 86.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte ayrıntılar..

Karagül son bölüm özeti

Kendal, konakta Kenan’ı alt etmek için hamlesini yapmayı beklerken, konak kadınları, Özlem ve Kasım’la ilgili gerçekleri Kendal duyduğunda neler olacağının telaşındadır. Özlem’in eve geri dönmesi ile birlikte gerilim iyice tırmanır. Kurtulduğunu düşündüğü bir anda Kendal’ın gerçekleri öğrenmesi Özlem’i bir kez daha namlunun ucuna getirir. Diğer yandan kafeyle ilgili meseleyi çözmek için Baran’ın peşinde İstanbul’a giden Ebru’yu hayatının en büyük şoku beklemektedir. Ebru ilk oğlunun ölmediğini öğrenir.

Karagül 86.bölüm fragmanı izle

Ebru Şamverdi

Ece Uslu

Ebru’nun çocukluğu tuvaller, kitaplar, hayvanlar, üniversiteler, amfiler arasında geçer. Ne kadar yoğun olurlarsa olsun her konuda babasının sevgisini desteğini alarak büyür. Ama annesiyle arasında her zaman bir iktidar savaşı olmuştur.Ebru teoride çok iyi bir anne olmuştur, ancak pratikle alakası yoktur. Bu arada da büyüdüğüne kanaat getirdiği kızlarını biraz ihmal eder. Ebru bir günde öğrenecektir ailesinin aslında hiç de sandığı gibi mükemmel olmadığını... Kendisine yalan bir dünya kurduğunu.. En güvendiği kocasının aslında ona bir yabancı olduğunu sadece bir günde öğrenecektir.

Haberin Devamı

Kendal Şamverdi

Mesut Akusta

Kendal, Halfeti’nin ağası Mehdi’nin ilk çocuğu olarak davullarla zurnalarla kurbanlarla kutlanarak dünyaya gelir. Mehdi oğullarına daha küçük yaşlarından itibaren güçlü olmayı, erkek olmayı ve bu topraklara yaraşır ağalar olmakla ilgili herşeyi öğretmek ister. Babasının Murat’ı daha çok sevdiğine emin olan Kendal’ın öfkesi hiç dinmeyecektir. Babasının ölümüyle tek otorite haline gelir, ağa olur. Murat’ın da işlerinin kötü olduğu haberi gelir. Bu Kendal’ı daha da keyiflendirir. Hatta Murat’ın gelip artık ondan para istemesi de egosunu okşar. Kendal başarmıştır. Ailesi ve halkının kahramanı odur artık.

Haberin Devamı

Kenan

Saruhan Hünel

Çok konuşmayıp dinlemeyi seven, gerektiğinde tek cümleyle işi özetlemesini bilen Kenan, zeki ve attığı her adımda temkinli olan biridir. Yalnızca sevdiği insanlar söz konu olduğu zaman fevri çıkışlar yapar. Çocukluğunda babasından gördüğü şiddet nedeniyle ailesini terkeden ve sokaklarda yaşam mücadelesi veren Kenan'ın hayatı Murat ile tanıştıktan tamamen değişir ve artık ileriye doğru atacağı adımları önceden hesaplamaya başlar. Bu durum, Murat’la tanıştıktan sonra sefaletten servete yürüyüşünün de anahtarı olmuştur. Çok uzun süreler yokluk yaşadığı için varlığın kıymetini bilir, ama asla cimri değildir. Tam aksine sevdiklerine karşı sınırsızca bonkördür ve büyük bir servet elde etmesine rağmen, hayatın ona sunmadığı köklerini bulmak için ve onu köksüz bırakanlardan hesap sormak için buradadır.