Gazete Vatan Logo
Magazin Karagül 125. bölüm fragmanı heyecan dolu!

Karagül 125. bölüm fragmanı heyecan dolu!

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Karagül izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. 125. bölüm fragmanı yayınlanan Karagül'de bu hafta beklenmedik gelişmeler yaşanacak. İşte beğeniyle takip edilen dizi Karagül'ün son yayınlanan 125. yeni bölüm fragmanı ve detaylar...

Karagül 125. bölüm fragmanı heyecan dolu!

Başrollerinde Ece Uslu ve Mesut Akusta gibi isimlerin rol aldığı dizi Karagül soluk soluğa izlenmeye devam ediyor. 125. bölüm fragmanı yayınlanan Karagül'ün yapımcılığını Şükrü Avşar üstleniyor. Karagül her Cuma saat 20:00'de Fox Tv ekranlarında yayınlanıyor...

KARAGÜL 125. BÖLÜM FRAGMANI

Kendal’ın en büyük cezası olan olan vicdanıyla hesaplaşma günleri gelip çatmıştır. Bu güne kadar yaşadığı ve yaşattığı zulmü yine de anasının kucağına dindirmeye çalışırken, Kadriye Ana, kendi elleriyle yarattığı cehennemde yanan oğlunun acısına dayanabilecek mi?

Ebru bıkmadan usanmadan çocuklarını bir arada tutmaya çabalamaktadır. Açılan yaralar, gidenlerin acısıyla baş etmeye çalışan Baran eline geçen son mektupla birlikte öğrendiklerinden sonra Ebru'ya “Anne” diyebilecek mi?Bilinmezden gelen ayak seslerinin sahibi kim?“Karagül ekibi olarak 4 sezon boyunca sizlere elimiz erdiği, gücümüz yettiğince bir hikaye anlatmaya çalıştık...

Gerek sosyal medya hesaplarından gerekse birebir olumlu veya olumsuz bir çok eleştiri ve övgü aldık... Hepsini de aldık başımızın üzerine koyduk... Biz hikayemizi ve izleyicimizi çok sevdik... “Hikaye anlatanın değil dinleyenindir...” diyoruz... Hikayemize ve hikayenize sahip çıktığınız için hepinize çok teşekkür ediyoruz...”

Haberin Devamı

KARAGÜL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bütün Şamverdiler için kabus dolu günler Kendal’ın yakalanmasıyla birlikte sona erse de içlerindeki acı ve kaybettiklerinin özlemi hepsinin içini yakmaktadır. Kendal’ın işlediği cinayetlerle yüzleşme zamanı gelir çatar... Büyük mahkeme günü gelmiştir.

KARAGÜL 124. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kendal’ın soğukkanlılıkla itiraf ettiği cinayetler karşısında Baran kendisine hakim olamaz ve mahkemeyi karıştırır. Kendal demir parmakların arkasına giderken, bundan sonraki en büyük cezası vicdanı ile baş başa kalıp oğlu Mehdi’nin ölümüyle yüzleşmek zorunda kalacak olmasıdır.

Kendal’ın cehenneminden geriye kalan Şamverdiler adeta savaş sonrası sessizliği andıran konağa geri dönerler... Artık herkes için kendi dengesini bulma zamanıdır.Kendi dengelerini arayan konak halkı için zor kararlar verme zamanı gelip çatar.

Haberin Devamı

KARAGÜL HİKAYE VE KÜNYE

Baran’ın oğlu olduğunu gerçeğini öğrenen Ebru, oğlunu geri alabilmek için kıyasıya bir savaşa girer. Artık Ebru’nun tek bir hedefi vardır, dört çocuğunu da alıp Halfeti’den gidebilmek. Ancak başta Kendal ve Narin olmak üzere karşısına çıkan engeller yüzünden bu, zannettiği kadar kolay olmayacaktır.

Ebru, öldü zannettiği oğlu Baran’a kavuşabilmek için yanıp tutuşurken, bir yandan da savrulan diğer çocuklarını yeniden bir araya getirebilmek için mücadele eder.Kadriye Ana, hayatının en büyük günahı olan bu sırla başlayan ve geçmiş günahları ile yüzleşmesi sırasında, konakta ki herkes bir yana savrulur. Kenan, kurduğu intikam planını adım adım ilerletirken, Kendal hiç beklemediği alanlardan sıkışmaya başlar ve konak kadınlarının da savaş silahı olacağı bu mücadelede en büyük zaafı ile vurulur.

Yapımcı: Şükrü Avşar

Senarist : Erkan Birgören

Genel Koordinatör: Murat Çiçek

Yönetmen: Murat Saraçoğlu

Haberin Devamı

Uygulayıcı Yapımcı: Serkan Turhan

Görüntü Yönetmeni: Kayhan Yılmaz

Yapım Koordinatörü: Fatih Yılmaz

Yardımcı Yönetmen: Günay Günaydın

Cast Direktörü: Hülya Çelen