Gazete Vatan Logo
Magazin Karagül 108. bölüm fragmanında nefesler tutuldu-izle

Karagül 108. bölüm fragmanında nefesler tutuldu-izle

Fox Tv'nin reyting rekorları kıran dizisi Karagül 108. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Karagül 108. bölüm fragmanında Baran ölecek mi? Kendal Baran'ı kurtarabilecek mi? Karagül 108. bölüm fragmanı ile izleyenleri ekrana kilitleyecek. Karagül 108. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Karagül 108. bölüm fragmanında nefesler tutuldu-izle

KARAGÜL 108. BÖLÜM ÖZETİ

Sabri’nin intikamını Merdan’ı öldürerek alan Melek artık kendisi için biçtiği kadere adım adım yürümektedir. Ancak Rüstem ve Gülizar bu hesabı bu kadar kolay kapatmaya niyetli değillerdir. Kendi canı yanan Rüstem aynı acıyı Şamverdi ailesine yaşatmak için harekete geçer ve Baran’ı o sırada yanında olan Ebru ile birlikte kaçırır.

Rüstem’in artık hiç şakası yoktur. Baran ölümle burun buruna gelmiştir. Ebru ve Baran girdikleri bu ölüm kapanından kurtulabilecekler mi? Ölüm yürüyüşüne devam eden Melek, Şamverdi ailesinin kaderini kökünden değiştirmek üzere olduğunun farkında değildir. Karagül yeni bölümüyle Cuma 20.00'da FOX'ta.

KARAGÜL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Melek, en büyük tepki ve karşı çıkışı Özlem ve Kadriye’den görmesine rağmen geri atmayacak ve Sabri’nin intikamını alana kadar ölüm yürüyüşüne devam edecektir. Ancak Melek için tehlike devam etmektedir. Baran’ın, amcasının karşısına Ebru ve kardeşleri için bir kez daha dikilmesi, Narin’in endişelerini körüklemeye devam etse de Narin bunun önüne geçemeyeceğini anlar.

Haberin Devamı

Baran her ne kadar Ebru’ya yaklaşmasa da kardeşleri ile olan bağını güçlendirmeye devam edecektir. Kadriye konağın sırlarla dolu mahzeninde kendisine biçtiği kaderi kendi elleriyle örmeye devam ederken, bir gün hesaplaşmak zorunda kalacağı günahları ve sakladığı sırları yavaş yavaş gün yüzüne çıkarmaya başlayacaktır. Kendal ve Kenan arasındaki kıyasıya mücadele artık önüne geçilemez bir hal alır. İyi ve kötü dengesi artık ölümüne girilen bir savaştır.

Ve bu savaştan her hamlede bir taraf kazansa da taraflardan birinin sonu kaçınılmaz sona doğru hızla gitmektedir. Serdar duyduklarının şokunu atlatamaz ve evliliğe giden Ada ve Serdar, ayrılığın kıyısına kadar gelirler. Ada’nın ortasında kaldığı iftira Maya ile de arasının bozulmasına sebep olurken, bundan Emre’de payını alacaktır.