Gazete Vatan Logo
Magazin Karagül 106. bölüm fragmanında nefesler tutuldu-izle

Karagül 106. bölüm fragmanında nefesler tutuldu-izle

Fox Tv'nin sevilen dizisi Karagül 106. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Karagül 106. bölüm fragmanında Kendal deliye dönecek. Ada'nın hamile olduğunu duyan aile şok yaşayacaktır. Karagül 106. bölüm fragmanı ile izleyenleri ekrana kilitleyecek. Karagül 106. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Karagül 106. bölüm fragmanında nefesler tutuldu-izle

Karagül dizisi tüm hızıyla sürüyor. Fox Tv'nin fenomen dizisi Karagül'ün bu hafta yayınlanacak bölümünde yine heyecan var. İşte Karagül 106. bölümden detaylar..

Bölüm Tarihi: 29/01/2016

Karagül yeni bölümüyle Cuma 20.00'de FOX'ta.

KARAGÜL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Baran ve Nazlı’nın ortadan kaybolmasıyla birlikte Narin ve Ebru, Baran için yeniden yan yana hareket etmek zorunda kalırlar. Acaba, Baran’ın başı bu kez de Nazlı yüzünden mi belada? İki annenin korkuları gitgide artsa da oğullarını bulma konusunda kararlıdırlar. Melek evliliğe doğru hızlı adımlarla giderken Kadriye kızının neden bu kadar ısrarlı bir şekilde bu evliliği istediğini bilmese de Melek’i Rüstem’e vermemek konusunda ki ısrarını sonuna kadar devam ettirecektir.

Ancak Melek artık geri dönülmez bir yola çoktan girmiştir. Ve bu yola sonuna kadar gitmek konusunda kararlıdır. Acaba Kadriye bu düğüne engel olabilecek mi? Özlem, bir yandan Kadriye’nin mahzende sakladığı sırrı öğrenmeye çalışırken, diğer yandan kaderi değişmekte ve imkansız denilen şey olmaktadır. Hamile olduğunu öğrenen Özlem kulaklarına inanamaz... Kenan’a karşı gittikçe öfkesi büyüyen Kendal, Kenan ve Fikriye için hazırladığı tuzakla hiç bilmeden kendini de büyük bir acının ortasına mı atacak? Karagül yeni bölümüyle Cuma 20.00'de FOX'ta.

Haberin Devamı