Gazete Vatan Logo
Magazin Karagül 103. bölüm fragmanında intikam zamanı-izle

Karagül 103. bölüm fragmanında intikam zamanı-izle

Fox Tv ekranın reyting rekorları kıran dizisi Karagül 103. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Karagül 103. bölüm fragmanında intikam senaryoları ortaya çıkacak Karagül 103. bölüm ile izleyenleri ekrana kilitleyecek. Karagül 103. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Karagül 103. bölüm fragmanında intikam zamanı-izle

KARAGÜL 103. BÖLÜM ÖZETİ

Baran’ın ölümle burun buruna gelmesi, Ebru’nun artık dayanamayacağı son noktadır. Baran’ı kendinden çaldıkları iddiasıyla dava açar. Ancak işler Ebru’nun kontrol edemeyeceği bir şekilde büyür... Kendine gelen bunu öğrenen Baran, ilk etapta Ebru’yu suçlasa da daha sonra gerçekleri anlayacaktır.

Diğer yandan Kenan’ın Kendal için yaptığı plan tıkır tıkır işlemekte ve Kendal’a hayatının en büyük acısını, oğlundan ayrılık acısını tattıracaktır. Ebru’nun da şikayetiyle iyice köşeye sıkışan Kendal için intikam vakti yavaş yavaş yaklaşmaktadır.

Kasım ve Sibel’in evliliğini öğrenen Özlem yıkılır. Beklenmedik bir hamle yapar ve tüm gerçeği Ayşe’ye söyler. Sabri’nin ölümünü izleyen Melek için intikam günleri yaklaşmaktadır. Melek’in sessiz ve adım adım ilerlediği planı için belki de son noktadır. Ortaya çıkan gerçekler ve intikam hamleleri Halfeti’deki dengeleri alt üst edecektir. Patuşlar ve Şamverdi konakları arasında kavga derinleşirken, içinden çıkılamaz sorunlar ve acılar hızla yaklaşmaktadır.

Haberin Devamı

KARAGÜL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Baran’ın düşmesiyle birlikte Şamverdi ailesinin bütün üyeleri kendini hastane de bulurlar. Baran hayata geri dönmeye çalışırken anneleri dahil herkes başlarına gelen bu felaketten üzerlerine düşen payı alacaklardır. Baran’ın başında herkes kendi iç hesaplaşmasını yaşarken Ayşe, Nazlı’nın varlığıyla Baran’ın uzağına düştüğünü anlar.

Ancak Ayşe asla pes etmeyecektir. Oğluna kavuşamadan ayrılığın eşiğine gelen Ebru için artık bedel ödetme zamanı gelir. Diğer yandan çocuklarının hepsini bir arada tutmaya çalışmaktadır. Baran’ın durumunu öğrenen Ada ne yapacak? Mehdi’nin hasreti içine çöken Özlem, tüm iyi niyetiyle onu görmek için Sibel’e gider.

Ancak Sibel tarafından beklediği şekilde karşılanmaz... Son anda gelişen bir durum karşısında Özlem savaş kılıçlarını yeniden çıkarır. Artık tek bir müttefiki Kendal’dır. Artık Halfeti’de tarafların net olarak belli olduğu, bir çok cephede büyük bir savaş başlamıştır.