Gazete Vatan Logo
Magazin Karagül 101. bölüm fragmanında büyük yıkım-izle

Karagül 101. bölüm fragmanında büyük yıkım-izle

Fox Tv ekranlarının cuma günlerine damga vuran dizisi Karagül 101. bölüm fragmanı yayınlandı. Karagül 101. bölüm ile izleyenleri hüzne boğacak. Bu akşam ekrana gelecek olan Karagül 101. bölüm'de büyük yıkım yaşanacak. Karagül 101. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Karagül 101. bölüm fragmanında büyük yıkım-izle

KARAGÜL 101. BÖLÜM ÖZETİ

Yaşadığı büyük yıkımın intikamını almak istercesine öfkesini Kendal’a ve fabrikaya yönelten Baran, çıkardığı yangınla sadece kendi hayatını değil, onun için ölümü göze almaktan çekinmeyen annelerinin ve kız kardeşi Maya’nın hayatını da tehlikeye atmış olur.

Fabrikayı saran alevlerden ya hep birlikte kurtulacaklar ya da o alevlere beraber teslim olacaklardır. Şamverdi ailesinin her bir üyesi bu yangından kaderine düşen yıkımı yaşamak zorunda kalırken, bir zamanlar avlusunda türküler söylenen konak, meskeni olduğu nice sır ve günahın bedeli ödercesine, doğan yeni günde bambaşka bir acının çığlığıyla sarsılacaktır.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Hayatının en büyük yalanını öğrenen Baran için artık yüzleşme zamanı gelip çatar. Diğer yandan konakta gergin bekleyiş ve Ebru ile Narin arasındaki kavga devam etmektedir. Baran’ın konağa gelmesiyle birlikte büyük hesaplaşma başlar.Bu hesaplaşmadan en büyük payı Kadriye alır.Kadriye, konağın sırlarla örülü duvarları arasında en büyük günahına doğru adım adım yaklaşmaktadır.

Haberin Devamı

Özlem Kadriye’nin sırra açılan kapısının anahtarını eline geçirir.Ebru, bir yandan Baran’a ulaşmaya çalışırken diğer yandan Ada ile tamamen kopma noktasına gelir.Serdar’la evleneceğini açıklayan Ada, Ebru’yu iyice sıkıştırır.Baran öğrendiği gerçekle baş edemez, savrulmaya başlar.

Kenan’la konuşmasından sonra sorularına bir cevap bulabilmek için kendisini amcasının yanında bulur.Ondan duymak istediği cevaplarla içini bir nebze de soğutmak istese de Kendal’ın söyledikleri karşısında kendini kaybeden Baran belki de artık geri dönemeyeceği bir yola girer.Bunun bedelini tüm konak ahalisi ödeyecektir... Karagül yeni bölümüyle Cuma 20:00'de FOX'ta.