Gazete Vatan Logo
Magazin Karadayı 105. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Karadayı 105. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV ekranlarında her pazartesi akşamı yayınlanan 'Karadayı' dizisi yeni bölümü ile 6 Nisan 2015 tarihinde kaldığı yerden devam edecek. Heyecanla beklenen Karadayı 105. bölüm fragmanı ise ne zaman yayınlanacak merak konusu oldu. Peki Karadayı dizisi ne zaman final yapacak? merak ettiğiniz tüm detaylar haberimizde...

Başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel, Melike İpek Yalova, Yurdaer Okur ve Çetin Tekindor'un yer aldığı ATV'nin ilgiyle izlenen fenomen dizisi Karadayı bu sezon son defa ekranda olacak. Yönetmenliğini Uluç Bayraktar ve Cem Karcı'nın üstlendiği ay yapım imzalı Karadayı, bilindiği üzere bu sezon sonunda final yapacak.

Merakla beklenen Karadayı 105. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı. 3.sezonuyla da ilgiyle izlenilen dizi 8 Haziran Pazartesi yayınlanacak olan 114.bölümüyle büyük bir final yapacak ve izleyiciye veda edecek.

Karadayı son bölümünde; Nazif itirafları Ferideye anlatabilecek midir?Feride babasını asıl vuran kişiyi öğrenebilecek midir? Mahir Mehmet Saim'i vurmaktan yakalanacak mıdır? Mahir vaktinde yetişip kardeşini ölümden kurtarabilecek midir? sorularının yanıtını buldu. İşte o detaylar...

Karadayı 104. Bölüm Özeti;

Mehmet Saim can çekişirken Mahir, Nazif'e gitmesini söyler. Mehmet Saim'i kendisinin vurduğunu söyleyecektir. Suçu üzerine alacaktır. Nazif bunu kabul etmez ama Mahir'in ısrar etmesi üzerine çareyi gitmekte bulur. Mahir, Mehmet Saim'in başında beklemektedir. Ofisten çıkan Nazif doğruca eve gider. Amacı Feride'ye olanları anlatmak ve babasını vurduğunu itiraf etmektir.

Haberin Devamı

Babasının vurulduğunu öğrenen Feride, Mehmet Saim'in yanına gider. Mehmet Saim komadadır. Yaşam savaşı veren babasının başında beklerken bir yandan da babasının kim tarafından vurulduğunu merak etmektedir. Bütün işaretlerin Mahir'i gösterdiğini öğrenen Feride deliye döner. Sevdasının babasını vurmuş olabileceğine asla inanmaz. Ona göre Mahir'in üstüne yine suç atılmaya çalışmaktadır. Ne olursa olsun Mahir'in bu sebeple suçlanmasına izin vermeyecektir.

Bütün bunlar olurken Mahir'e olan kuyruk acısını bir türlü unutmayan Boksör Hilmi, Mahir'in karşısına çıkmak için mıntıkasına gider. Mahir yerine Orhan'la karşılaşır. Orhan ağabeyime ne diyeceksen bana de deyince Boksör Hilmi, Orhan'ı tutsak alır. Mahir'e karşıma çıkmazsan kardeşin ölür haberini yollar.