Gazete Vatan Logo

Kara Sevda izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor!

Kara Sevda izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor!

Ekranların sevilen oyuncusu Zerrin Tekindor, dizide şimdiye kadar canlandırdıklarından farklı bir karakterle izleyiciyle buluşacak. Kemal'in (Burak Özçivit) en yakın dostu Leyla karakterine hayat verecek olan oyuncu, gizemli dünyasıyla dikkatleri üzerine çekecek.

Kaan Urgancıoğlu ise hayatı boyunca istediği her şeye kolayca sahip olan, iş dünyasının ve sosyetenin gözde isimlerinden biri olan Emir karakterine hayat verecek.

Zengin oyuncu kadrosuna sahip olan dizide ayrıca; Melisa Aslı Pamuk, Barış Alpaykut, Kürşat Alnıaçık, Zeyno Eracar, Orhan Güner, Burak Sergen,Neşe Baykent, Rüzgar Aksoy, Hazal Filiz Küçükköse, Gökay Müftüoğlu, Çağla Demir ve Metin Coşkun yer alıyor.



Çok yakında Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan Kara Sevda; iki ayrı dünyaya ait olan iki gencin sırlarla örtülü, mucizevi aşk hikayesini konu alıyor.

Fotograf altı (1):Kemal'in (Burak Özçivit) ailesi: anne (Fehime)Zeyno Eracar, baba (Hüseyin) Orhan Güner, kardeşler Rüzgar Aksoy (Tarık) ve (Zeynep) Hazal Filiz Küçükköse Fotoğraf altı (2): Nihan'ın (Neslihan Atagül) ailesi: baba (Önder) Kürşat Alnıaçık, anne (Vildan) Neşe Baykent, erkek kardeş (Ozan) Barış Alpaykut

Haberin Devamı