Gazete Vatan Logo

Kara Sevda dizisi bitiyor mu?

Kara Sevda dizisinde gerilim yaşandığı iddiası pek çok düşünceyi de beraberinde getirdi. Kara Sevda'nın başrol oyuncuları olan Burak Özçivit ve Neslihan Atagül arasında çıkan öpüşme krizi nereye varacak? Bu gerilim Kara Sevda'nın bitmesine mi neden olacak?

Kara Sevda dizisi bitiyor mu?

Kara Sevda setinde yaşanan bir gerilim sonucunda başrol oyuncularının yanı sıra Kara Sevda dizisinde çalışanlar arasında da taraf tutmalara yol açtı. Burak Özçivit ve Neslihan Atagül arasında yaşanan gerginlik Kara Sevda setindekileri ikiye böldü.

Star TV'nin severek izlenen dizisi Kara Sevda 2. sezonuyla izleyicilerinin karşısına çıktı. Burak Özçivit ve Neslihan Atagül arasında çıkan öpüşme krizi ise Kara Sevda dizisi bitecek mi sorularını gündeme getirdi. Kara Sevda ve tartışmanın ayrıntıları haberimizin devamında...

BURAK ÖZÇİVİT VE NESLİHAN ATAGÜL'ÜN ARASINI AÇAN OLAY

Star TV’de 2. sezonuyla ekranlara gelen Ay Yapım imzalı Kara Sevda dizisiyle ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. Neslihan Atagül’le Burak Özçivit’i karşı karşıya getiren olayın fitilini ateşleyen, Özçivit’in yaptığı bir açıklama olmuştu.

Oyuncu, Atagül’le olan öpüşme sahneleriyle ilgili sorulara “Kadir (Neslihan Atagül’ün eşi Kadir Doğulu) arkadaşım. Bizde yanlış olmaz” yanıtını vermiş, Kadir Doğulu ise Twitter’ına “Ne kadar da kendine âşık bir adam. Çok tehlikeli” yazmıştı. O mesajdan sonra araları iyice açılan Atagül’le Özçivit, zamanla pek konuşmaz oldu.

Haberin Devamı

Dedikodulara göre ikili arasındaki soğuk rüzgarlar, “Kara Sevda” setine de yansıdı. Hem set çalışanları hem de oyuncular, ‘Burakçılar’ ve ‘Neslihancılar’ olarak ikiye ayrıldı.