Gazete Vatan Logo

Kara Sevda 70. yeni bölümünde Emir'in hain planı!

Kara Sevda Çarşamba akşamları izleyicileriyle buluşuyor. Kara Sevda'nın 70. yeni bölümünde sonunda istenen oluyor ve Nihan ile Emir boşanıyor. Emir bu durumun arkasından hain planlarına başlıyor, peki bu kez ne yapacak? İstediği amaca ulaşabilecek mi? İşte Kara Sevda'da yaşanacaklar...

Kara Sevda 70. yeni bölümünde Emir'in hain planı!

Star TV'nin sevilen dizisi Kara Sevda'nın her bölümünde heyecanlı gelişmeler yaşanıyor. Kara Sevda'da Kemal ile Nihan mutlu sona ulaşmış görünüyor, diğer yandan Emir oyunlarına yenisini ekliyor. Emir'in atacağı önemli bir adım olayların seyrini nasıl değiştirecek? İşte Kara Sevda'nın merak edilen yeni bölüm fragmanları...

Kara dizisinin yeni yayınlanacak 70. bölümünde Kemal nihayet Emir’e diz çöktürdüğü için çok mutlu. Nihan ise esaretinin bitmesinden dolayı bir hayli rahatlamış durumda. Kemal’in yaptığı muhteşem hamle sayesinde yeni bölümde nihayet Emir ve Nihan boşanıyorlar. Böylece Kemal ve Nihan’ın çok uzun zamandır hayalini kurdukları şey gerçek oluyor. Fakat yine de Emir, Nihan’ı Kemal’e bırakmamak konusunda kararlı. O yüzden çok önemli bir plan hazırlıyor.

KARA SEVDA BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Emir’in hazırladığı planın baş kahramanı da artık kaybedecek şeyi kalmamış olan Asu oluyor. Üstelik Asu, Emir’in bu teklifini kabul ediyor. Hatta Asu, büyük bir intikam ateşiyle dolu olduğu için plan içinde sabretmek konusunda oldukça zorlanıyor. Öte yandan Zeynep ise eline geçmiş olan görüntüler yüzünden kendisini çok zorda kalmış hissediyor ve nihayetinde bir karar veriyor. Zeynep’in verdiği bu karar ile Emir ve Kemal savaşındaki dengeler de değişiyor.

Haberin Devamı

Nihan ise bundan sonra Emir’in yapacaklarının bitmediğini biliyor. O yüzden Nihan da Kemal’i kurtarabilmek için bir yolculuğa çıkıyor. Fakat bu yolculukta onun hayatı da tamamen değişecek. Kara Sevda dizisi heyecan dolu 70. bölümü ile 24 Mayıs Çarşamba akşamı Star Tv ekranlarında olacak.

KARA SEVDA DİZİSİNİN 69. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Kara Sevda dizisinin son yayınlanan bölümünde Nihan düğünden döndüğünde evde Emir’i görmüştü. Bundan sonra geçirdiği mutlu anlar bir anda kabusa dönmüştü. Emir’i engellemeye çalışan Vildan da Emir’in gazabından kurtulamamıştı ve kapı dışarı edilmişti. Fakat tüm bu olanları Kemal de öğrenmişti ve Emir’in karşısına çıkmıştı. Ancak Kemal de Emir de Nihan’dan vazgeçmeye niyetli değildi. Ama ikisinden biri kaybeden taraf olacaktı.

Haberin Devamı

Kemal’in elinde çok önemli deliller vardı ve bu deliller ile beraber holdingi bitirebilmek için harekete geçmişti. Kemal ardı ardına o kadar iyi hamleler yapmıştı ki artık Emir’in hiçbir hata yapma lüksü kalmamıştı. Özellikle Nihan’ın da başkan koltuğunda oturacağı holdingin yönetim kurulu toplantısı onun için çok önemliydi. Bir şekilde Nihan’ın o toplantıya katılmasını engellemesi gerekiyordu.

Diğer taraftan Zeynep de hiç beklemediği bir anda çok önemli görüntülere ulaşmıştı. Bu görüntüler Emir’i sonsuza kadar hapse tıktıracak kadar önemliydi. Zeynep’in ne yapacağına dair bir karar vermesi gerekiyordu. Ya Emir’i azat edecekti ya da onu hapse tıktıracaktı. Diğer taraftan Emir ve Kemal de çok önemli bir olay için yeniden karşı karşıya gelmişti. Kemal Emir’e öyle önemli deliller sunmuştu ki bu delilleri Kemal’in kullanması halinde Emir’in hayatı tamamen bitecekti. Kemal sadece Emir’in Nihan’dan boşanmasını istiyordu. En sonunda Emir çaresiz kaldığı için boşanma ile ilgili belgeyi imzalamıştı. Fakat yapacaklarının burada kalmadığını da söylemişti.

Haberin Devamı