Gazete Vatan Logo

Kara Sevda 63. Bölüm Fragmanı!

Star Tv’nin reyting rekorları kıran dizisi Kara Sevda’da heyecan dolu olaylar yaşanıyor. Dizinin yayınlanan 62. bölümünün ardından yeni bölümü de merakla bekleniyor. Kara Sevda dizisi 63. bölüm fragmanı da izleyicilerle buluştu. Dizinin yeni bölümünde Komiser Mercan, Kemal’i Asu’nun katili olarak tutukluyor. Kara Sevda takipçileri Kemal’in masum olduğunu ispatlayıp ispatlayamayacağını heyecan içinde bekliyor. Kara Sevda dizisinin yeni bölümü ve 63. bölüm fragmanı ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kara Sevda 63. Bölüm Fragmanı!

Kara Sevda dizisinin yeni bölümünde Komiser Mercan’ın topladığı tüm deliller Asu’nun katili olarak Kemal’i işaret ediyor. Komiser Mercan da Kemal’i gözaltına alıyor. Kara Sevda dizisinin izleyenleri dizinin yeni bölümünde Kemal’in masumiyetini ispatlayıp ispatlayamayacağını merakla bekliyor. Aynı zamanda Emir’in kardeşi Asu’nun yaşıyor olduğunu öğrenip öğrenmeyeceği de ayrı bir merak konusu. Tüm bunlar olurken Nihan da Asu’yu bulmak için elinden geleni yapıyor. Acaba Kemal tutuklandıktan sonra Asu tekrar ortaya çıkacak mı?

KARA SEVDA BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Öte yandan Kara Sevda dizisinin 63. bölümünde Asu’nun yalanının ortaya çıkma ihtimali de var. Çünkü Komiser Mercan evdeki kan izlerini sama buluyor ve gerçeğin peşine düşüyor.

Bir diğer taraftan da yeni bölümde Tarık’ın Ozan’ın katili olduğunu nereye kadar saklayacağı merak ediliyor. Kara Sevda yeni bölümü olan 63. bölümü ile gerçekten de tüm izleyenleri ekranlara kilitleyecek gibi görünüyor.

Kara Sevda Dizisinin 62. Bölümünde Neler Olmuştu?

Haberin Devamı

Kara Sevda dizisinin bir önceki bölümü olan 62. bölümünde Asu’nun odasında kan izleri bulunmuştu ve bu durumda Asu’nun biri tarafından öldürüldüğü düşünülmüştü. Asu cinayetini araştırmak için Komiser Mercan görevlendirilmişti. Komiser Mercan da yaptığı incelemeler sonucunda Asu’yu Kemal’in öldürdüğünü düşünmüştü.

Aynı zamanda Komiser Mercan Asu’nun ölümünü Emir’e de anlatmıştı. Büyük bir şoka giren Emir, katili bulmak için harekete geçmişti. Bu Emir’in Kemal’i bitirmesi için müthiş bir fırsat olmuştu.

Bir diğer yandan Zeynep de artık kendine yeni bir hayat kurmak için Hakan ile evlenmeye karar vermişti. Son defa bunu Emir’e açıklamak için Emir ile görüşmek isteyen Zeynep, Emir ile karşı karşıya gelmişti.

Aynı zamanda Komiser Mercan da delilleri iyice araştırmaya başlamıştı. Ancak inceledikleri tüm deliller Asu’nun katilinin Kemal olduğunu gösteriyordu. Bunun üzerine Komiser Mercan ekiplerine Kemal’i yakalamaları için emir vermişti. Dizinin son bölümünde en önemli soru Kemal’in tutuklanıp tutuklanmayacağıydı. Bir diğer yandan Emir de bu gizemli ölümü araştırmak üzere harekete geçmişti.

Haberin Devamı

Ayrıca Kemal ve Nihan da Kemal’in bu ithamdan uzak kalması için gerçeklerin peşinde koşuyorlardı. Fakat önlerinde Emir Kozcuoğlu gibi büyük bir engel de duyuyordu. Kara Sevda dizisinin çok heyecanlı 62. bölümünün ardından yeni bölümü olan 63. bölümünde pek çok önemli soru nihayet cevabını bulacak gibi görünüyor.