Gazete Vatan Logo

Kara Sevda 62. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Star Tv ekranlarında ilgiyle izlenen Kara Sevda dizisi yeni bölümüyle yine nefesleri kesecek. Kara Sevda dizisinin 62. bölüm fragmanı nihayet yayınlandı. Fragman yeni bölüm ile alakalı oldukça önemli ipuçları verirken heyecanı da bir kat daha arttırıyor. Kara Sevda dizisinin 62. bölümüne ve bölüm fragmanına dair önemli detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kara Sevda 62. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Yayınlandığı günden beri büyük bir ilgiyle izlenen Kara Sevda dizisinin 62. bölümünde de heyecan ve düğümler hiç bitmiyor. Dizinin yeni bölümünde Asu’nun odasında kan izleri bulunuyor ve bulunan bu deliller sonucunda Asu’nun öldürüldüğü düşünülüyor. Bu sırada polisler de Asu’nun cesedini bulabilmek için harekete geçiyorlar. Kemal ile Nihan da cinayeti soruşturmak için görevlendirilen Komiser Mercan ile tanışıyorlar. Nihan ilk etapta Komiser Mercan’ın Kemal’e olan tavırlarından hoşlanmıyor. Kemal ise tüm bu yaşananlar yüzünden oldukça sorumsuz çünkü kimsenin bilmediği bir sırrı taşıyor. Asu’yu son gören kişi Kemal’in ta kendisi.

KARA SEVDA BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Öte yandan Asu’nun ölümünden sorumlu olan kişinin baş düşmanı olduğu düşünen Emir de hem ailesinin gözünde kendini masum çıkarmak hem de Kemal’den kurtulmak için Asu cinayeti ile alakalı gerçekleri bulmak üzere harekete geçiyor. Bu sırada Kemal de üzerindeki şüphelerin izlerini kullanarak gerçeği bulmak istiyor ama komiser Mercan Kemal’i yakın bir markaja almış durumda.

Haberin Devamı

Dizinin yeni bölümünde Asu cinayeti ile alakalı büyük bir gerilim yaşanırken aynı zamanda Zeynep ile Hakan da nikah tarihi alırlar. Zeynep bu haberi Emir’e bildirmek için gittiğinde se Emir’den çok büyük bir restle cevap alır.

Kara Sevda dizisinin yeni bölümünde izleyenler Kemal’in bu düğümden nasıl kurtulacağını izleyecek. Kemal’in bu cinayetten kurtulması için önünde tek bir yol vardır. Ancak önündeki en büyük engel de maalesef ki Emir Kozcuoğlu’dur.

Kara Sevda dizisi izleyenleriyle 62. bölümünde Çarşamba akşamı 20.00’de Star Tv ekranlarında buluşacak.

Kara Sevda Dizisinin Bir Önceki Bölümünde Neler Yaşanmıştı?

Kemal, Ozan’ın katilini bulmak ve tüm gerçeklere ulaşmak için sabırlı bir şekilde yolunda devam eder. Nihan’ın yaptığı trafik kazasının izleri nihayetinde Asu’ya kadar uzandıktan sonra Emir ile Asu karşı karşıya gelirler. Emir Asu’ya karşı hem çok sinirlidir hem de Asu’nun karşısında ondan çok daha güçlüdür.

Nihan’ın yaptığı trafik kazasında da Ozan’ın ölümünde de kilit isim Gürcan’dır. Kemal ve Emir yalnızca Gürcan’a ulaşmak ister ve bunun için birbirleriyle de mücadele ederler. Ancak Gürcan’ın bir anda kaçması Asu için de kötü olur. Bu sırada Kemal Gürcan’a ulaşmak için Asu kullanarak bir plan hazırlar. Planı takip eden Nihan da Kemal’e kendince önemli bir cevap verir.

Haberin Devamı

Asu tüm bu yaşananlardan sonra Tufan ile beraber Emir’in tuzağına düşer. Asu’nun Emir’in elinden kurtulabilmesi için Nihan’ın yaptığı trafik kazasıyla ilgili daha önemli gerçeklerin ortaya çıkması gerekir.