Gazete Vatan Logo

Kara Sevda 61. bölümünde Asu ile Emir birbirine düşman mı olacak?

İlgiyle izlenen Kara Sevda dizisinin 61. bölüm fragmanı izleyenlerle buluştu. Kara Sevda dizisinin yeni bölümünde Kemal olaylar karşısında pes etmeyecek gibi duruyor. Hem oyuncu kadrosuyla hem de birbirinden sürprizli bölümleriyle adeta izleyenlerin gönlünde taht kurmuş olan Kara Sevda'nın yeni bölümünde neler yaşanacak?

Kara Sevda 61. bölümünde Asu ile Emir birbirine düşman mı olacak?

Kara Sevda yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Kara Sevda'da Kemal ile Nihan mutlu bir gelecek hayali kurarken Asu ile Emir ise onları ayırmak için uğraşmaktan vazgeçmez. Asu'nun Nihan'ı öldürmeye çalışması ve Emir'in bunu duyması olayları değiştirir. İki kardeş birbirine düşman mı olacak? Hepsi Kara Sevda'da olacak.

Ay Yapım’ın ilgiyle izlenen dizisi Kara Sevda’nın 61. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Neslihan Atagül ve Burak Özçivit gibi popüler isimlerin rol aldığı ve Star TV ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan dizinin 61. bölümü de 22 Mart akşamı izleyenlerle buluşacak.

KARA SEVDA FRAGMAN VE DİZİ ÖZETİ İÇİN TIKLAYINIZ!

KARA SEVDA 61. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Kara Sevda dizisinin 22 Mart Çarşamba akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünde Kemal’in yaşananlar karşısında pes etmeyeceğini göreceğiz. Nihan ve Kemal’in gerçeklerle ile aralarında duran kapı, Tarık’ın da bıçak sırtında devam eden kaderinin adeta son şansıdır. Fakat Kemal hiç pes edecek gibi durmaz. Gerçekler bütünüyle ortaya çıkana dek Ozan’ın katiline ulaşacağı yolu sabırlı bir şekilde takip edecektir.

Haberin Devamı

Nihan’ın yaptığı kazanın esrar dolu izleri Asu’ya kadar uzanınca Emir ile Asu karşı karşıya gelirler. İki kardeşin arasında oynanan bu oyunda ise Emir’in eli bir hayli güçlü olur.

Ozan’ın ölümünün yanı sıra Nihan’ın yaptığı kazada da adeta kilit rol izleyen Gürcan, iki ezeli düşman olan Emir ve Kemal arasındaki büyük yarışı iyiden iyiye ateşler. Gürcan’ın kaçması Asu’nun da aleyhine olur. Bunun sonucunda Kemal Gürcan’a ulaşmak için Asu ile baş başa kalmayı hedefleyen bir plan yapmaya başlar. Kemal’in yaptığı bu planı anı anına takip eden Nihan’a göre ise dakikalar adeta saat gibi geçer. Fakat Nihan’ın bu planın altında kalmaya niyeti yoktur. Kemal için kendine göre başka bir cevap da hazırlar.
Asu, Tufan ile beraber Emir’in adeta tuzağına düşer. Artık Asu’nun bu tuzaktan kurtulmak için tam anlamıyla büyük bir mucizeye ihtiyacı olur. Asu’nun hayatta kalmak için ihtiyaç duyduğu bu mucize Nihan’ın az daha ölümüne neden olacak trafik kazası ile alakalı gerçeklere ulaşmasına bir adım daha yaklaşmasını sağlar.
Kemal bir yandan pes etmeyip Gürcan’a doğru yaklaştıkça, Emir de Ozan’ın ölümü ile alakalı gerçekleri ortaya çıkaracak kapıları kapatmak için uğraşır. Fakat Emir ne yaparsa yaptın gerçeklere ulaşmak için bu adımları nihayetinde önleyemeyecektir. Asu için ise artık tüm kapılar kapanır ve oyunu bitme noktasına gelir. Asu için bu hikayenin neticesinde ölüm ya da hapis görünür.
Kara Sevda izleyenlerini 61. bölümde yeniden büyük bir heyecan ve yeni sürprizler bekliyor. Heyecanın ve sırların hiç bitmediği dizide bu bölümde de her yeni adımda yeni sır perdeleri aralanmaya çalışıyor. Merak dolu bu dizinin yeni bölümünü 22 Mart Çarşamba akşamı 20.00’de Star TV ekranlarında izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı