Gazete Vatan Logo

Kara Sevda 59. bölümde Emir'den Kemal'e büyük tuzak!

Kara Sevda 59. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Star Tv ekranlarının ilgi ile takip edilen dizisi Kara Sevda 59. bölümde Emir ile Kemal arasında beklenmedik bir gelişme yaşanıyor. Emir Kemal'e şok bir tuzak kuruyor. Kara Sevda 59. yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00'de izleyici ile buluşacak...

Kara Sevda 59. bölümde Emir'den Kemal'e büyük tuzak!

Kara Sevda bomba gibi bir bölüme ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Burak Özçivit gibi başarılı isimlerin yer aldığı Kara Sevda 59. yeni bölümde şok gelişmeler yaşanıyor. Emir ile Kemal arasındaki gerginlik sonucunda neler olacak? Kara Sevda her Çarşamba saat 20:00'de Star Tv ekranlarında yayınlanıyor...

KARA SEVDA 59. BÖLÜM FRAGMANI

Emir’in Kemal’e büyük oyunu ne olacak?

Kardeşinin boğulduğu anın görüntülerini izledikten sonra Nihan küçücük bir kar tanesinden çığa dönüşür. Öfkesinin önünde kimse duramaz. Emir ise Nihan’la Kemal’i ayırmak için Zeynep’in görüntülerini verdikten sonra Zeynep’i kaderiyle baş başa bırakmaz. Kaçırma operasyonunun düğmesine basmıştır bile.

Kemal izlediği görüntülere rağmen kardeşinin masum olabileceğine inanmakla kalmaz, bunu ispatlamanın yolunu da arar. Nihan ile Kemal arasındaki görüş ayrılığı tam da Emir’in istediği türdendir. Ancak hem Emir’in, hem de Asu’nun bilmediği en önemli şey, Nihan’la Kemal’in kara sevdası sonsuzdur, tüm engellere rağmen.

Haberin Devamı

Nihan’ın suç duyurusunda bulunmasıyla Ozan’ın ölümüne dair yeniden soruşturma açılır. Zeynep’ten sonraki durağın kendisine çıktığını düşünen Tarık için de çember daralmaktadır. Tarık kurban olduğundan habersiz Asu’nun hazırladığı kafese girmek üzeredir.

Emir, bebeğini taşıyan Zeynep’i herkesten kaçırmaya kararlıdır. Çünkü anne karnında bile olsa “hiçbir Kozcuoğlu hapse giremez” Ancak Asu, Emir’le aynı fikirde olmayacaktır.

Asu, Nihan’ı Zeynep’e adım adım yaklaştıracak ipucunu ortaya döktüğünde, Kemal’in gölgesi de üstüne düşecektir. Asu’yu hayatının en zor dakikaları beklemektedir.

Nihan saklandığı yerde Zeynep’i bulduğunda, unutulmaz bir yüzleşme yaşanır. Öte yandan Nihan hiç beklemediği bir anda, nefreti ile merhameti arasında hayatının seçimini yapmak zorunda kalacaktır.

Zeynep için oyun bitmişken yeni bir el açılır. Ancak bu yeni oyunda, herkesin kaderini değiştirecek oyun kurucu sürpriz bir isimdir.

KARA SEVDA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kemal, Ozan’ın katili ile yüzleşmek için açtığı kapının ardında Zeynep’i ölümle pençeleşirken bulur. Son anda Zeynep’in hayatını kurtaran Kemal, kardeş kaybetmenin eşiğinden döner ve bu acıyla yüzleşir. Ancak hala ortada, cevaplanması gereken büyük bir soru işareti vardır. Kemal, Ozan’ın ölümüyle ilgili sonu uçurum olan bir kararın eşiğindedir.

Haberin Devamı

Nihan’ın basın toplantısındaki cesur çıkışına Emir de aynı şekilde karşılık verir. Yakında boşanacaklarını ilan eder. Emir’in bu çıkışının altında yatan sebebi Nihan bilse de geri adım atmaz. Emir ise Nihan’la kalan hesabını görmek için attığı adımlara bir yenisini ekler.

Hakan’dan alacağı yepyeni bilgi, Kemal’in Ozan’ın ölümüne dair bakış açısını değiştirir. Bu sırada Nihan, Kemal’in kendisinden kaçmasının arkasındaki sebebi bulur: Zeynep. Ozan cinayeti, Nihan ile Kemal arasında geçilmesi en zor sırat köprüsü olacaktır.

Kemal ve Nihan’ı ayırmak için, Emir’in aklında Zeynep’i Kemaller’in önüne atmak dışında bir plan vardır. Emir, bununla ilgili Zeynep'e teklifini yapar. Bu teklif Zeynep’i hayatının tercihini yapmaya itecektir.

Haberin Devamı

Deniz’in yaklaşan doğum günü Kemal için tartışmaya açık bir konu değildir. Deniz, ilk doğum gününde babasıyla birlikte olacaktır. Kemal, Deniz’e hazırladığı doğum günü hediyesi için Nihan’ı da yanına ister. Bütün karmaşanın içinde ikisi şahane bir gün geçirir ve aşklarını doyasıya yaşar.

Deniz, doğum gününde babasının yanında, dedesinin evindedir. Emir’in sürpriz hediyesi ise, bu doğum gününe hafızalardan silinmeyecek bir son yazacaktır.