Gazete Vatan Logo

Kara Sevda 57. bölümde Asu ve Emir'in sinsi planı tutacak mı?

Kara Sevda bomba gibi bir bölümle daha ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşan Kara Sevda 57. bölümde Asu ve Emir’in aşıkları ayırma planı işe yarayacak mı? Kara Sevda 57. yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00'de Star Tv ekranlarında yayınlanacak...

Kara Sevda 57. bölümde Asu ve Emir'in sinsi planı tutacak mı?

Kara Sevda 57. bölümde ortalık karışıyor. Star Tv ekranlarının ilgi ile takip edilen dizisi Kara Sevda 57. bölümde Nihan ile Kemal, hediye paketinde bulamadıkları cevabın çok yakınlarında gizlendiğini fark ediyorlar. Kara Sevda her Çarşamba saat 20:00'de Star Tv ekranlarında yayınlanıyor...

KARA SEVDA 57. BÖLÜM FRAGMANI

Asu ve Emir’in aşıkları ayırma planı işe yarayacak mı?

Nihan ile Kemal, hediye paketinde bulamadıkları cevabın çok yakınlarında gizlendiğini fark eder. Zeynep’i son anda kurtaran Emir, onunla birlikte Kemaller’le aynı mekandadır. Emir’in plansız bu adımı, gerçeğe uzanan yoldaki ilk büyük gedik olacaktır. Zeynep’in bu cehennemden kurtuluşu çok zordur. Kemal’in o depoda bulacağı ipucu doğru kullanılırsa, katilin kartviziti işlevini görecektir.

Asu, Emir’in Nihan ile Kemal’i sonsuza kadar ayırabileceği planından neden vazgeçtiğini anlayamaz. Ama artık bu konuda Emir’e teslim de olmayacaktır. Ozan’ın katilini arayan kara sevdalılara Asu, uzaktan bir işaret fişeği yollar.

Zeynep, başına gelenleri öğrendiğinde, Emir’in kendisini Nihan için gözünü kırpmadan kurban edeceği gerçeğiyle bir daha yüzleşir. Zeynep’in yüreğinden kopacaklar da, onun kara sevdasının mührünü taşıyacaktır.

Haberin Devamı

Nihan ve Kemal’in sorularına bulacağı her cevabın bir noktasında Zeynep kendine yer bulur. Zeynep ekseninde, Kemal ile Nihan ilk dakikadan karşı karşıya yer almaya başlar. Öte yandan komiser Hakan da elindeki ipuçlarından biri olan düğmeyi incelemeye gönderir. Katilin parmak izi belki de o düğmededir.

Kemal, sorularına cevap almak için Zeynep’le yüzleşmeye karar verir. Kemal bu yüzleşmede bambaşka bir gerçekle sarsılacaktır. Diğer tarafta Emir ise Nihan’ın anneliğini itibarsızlaştıracak bir plan yapar. Ancak Nihan’a artık boyun eğdirmesi imkansızdır. Bu elin rövanşı da olacaktır.

Kendisine doğru yaklaşan adımların sert sesini her geçen gün daha net duyan Zeynep, soluksuz kalır. Deşifre olmamak için son bir ümitle Tarık’tan yardım ister. Tarık ile Zeynep’in tehlikeli harekatı başladığında; Kemal gerçeği öğrenmek uğruna elini ateşe uzatır.

Haberin Devamı

Kemal, büyük resmin parçalarını bir araya getirdiğinde, son eksik parça Zeynep ile arasında birkaç adım kalacaktır.