Gazete Vatan Logo

Kara Sevda 43. bölüm fragmanında Kemal gerçekleri öğreniyor!

Kara Sevda'nın merakla beklenen 43. bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanın hız kesmediği Kara Sevda'nın yeni bölümünde Nihan'ın annesi gizli defteri Kemal'e gönderiyor. Gerçekleri öğrenen Kemal evi basıyor. Kara Sevda Çarşamba akşamı ekranlarda olacak.

Kara Sevda 43. bölüm fragmanında Kemal gerçekleri öğreniyor!

Kara Sevda 43. bölüm fragmanı yayınlandı. Her bölümü nefesler tutularak izlenen Kara Sevda'nın 43. bölüm fragmanında Kemal kızı için Emir ile karşı karşıya gelecek. Nihan gizli defteri Kemal'e gönderdiği için annesine çok kızsa da artık her şey için çok geçtir. Kara Sevda 43. bölümüyle izleyicileri ekrana kilitleyecek...

Son bölümüyle dün akşam Star TV'de yayınlanan Kara Sevda'nın 43. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusu gündeme düştü. Heyecanlı olayların yaşandığı Kara Sevda dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı, yayınlanınca yazımızda olacak.

Kara Sevda'nın son bölümünde ortalık karıştı. Kara Sevda her çarşamba Star Tv'de yayınlanıyor...

KARA SEVDA 43. BÖLÜM FRAGMANI

KARA SEVDA SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kara Sevda nefes kesen 42. bölümü ile 2 Kasım Çarşamba saat 20:00'da Star TV'de yayınlandı.

KARA SEVDA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kemal ve Emir arasındaki savaş şiddetleniyor

Kemal, Ozan’ı zehirleyeni ararken son nokta olarak karşısında Nihan’ı bulunca büyük bir şok yaşar. Nihan açıklama yapacakken, bu buluşmanın esas sorumlusu olan kişi içeri girer; Emir. Emir, Kemal’in bütün araştırmasını takip etmiştir, Nihan’ı da oraya özellikle çağırmıştır ve şimdi de istediği cevabı ona gönüllü olarak verir. Ozan’ın zehirlenme sebebini ve sorumlusunu. Kemal, çok şaşkındır. Nihan, Kemal’in bu meseleyi kurcalamasından çok rahatsız olur ve Kemal’e kendilerini rahat bırakmasını söyler fakat Nihan’ın içine başka bir kurt düşmüştür… Bu da Kemal’in gerçekte şüphe oluşturacak başka şeyler bulmuş olabileceğidir. Kemal’in karşısına tekrar çıkmanın bir yolunu bulacaktır.

Haberin Devamı

Kemal, Ozan’ın zehirlenmesiyle ilgili gerçekleri öğrendikten sonra, Emir’in de hesap edemeyeceği başka bir noktadan araştırmasına devam eder ve bir adım daha ileri gider. Nihan’ın bu konuya uzak kalamayacağının bilincindedir. Nihan, bazı ipuçlarını takip ettiğinde Ozan’la ilgili bir gerçekle sarsılır.

Kemal, aynı zamanda, Emir’e bu araştırmanın bilgisini uçuran bir köstebek olduğundan çok emindir. Bu köstebeğin kim olduğunu bulmak da Kemal’in diğer işidir.

Haberin Devamı

Asu, Galip’in teklifini düşünürken, başka bir planla ailenin içine düşmeye kararlıdır.

Vildan, Nihan’ın defterini bulur ve bir vicdani hesaplaşmanın içine çekilir. Bu defterde yazanları Kemal’in bilmesi gerektiği gerçeği, Vildan’ın kalbini kurcalamaya başlar.

Kemal ve Emir arasındaki kıran kırana savaş şiddetlenir. Kemal, Emir’in “her şeyi”ni alacağı savaşında bir adım ileri gider ve içinde Nihan’ın da olduğu büyük bir oyun kurar. Bu oyun, hem Emir’in hem Nihan’ın hem de bütün bir gidişatın dengesini değiştirecektir. Emir, çok sarsıcı bir deneyim yaşarken, Kemal, iki kişiye hayatının dersini verir. Mesele, o kişiden birinin Nihan olup olmadığıdır…

Oyuncular:

Neslihan Atagül
Kaan Urgancıoğlu
Zerrin Tekindor
Melisa Aslı Pamuk
Orhan Güner
Zeyno Eracar
Rüzgar Aksoy
Hazal Filiz Küçükköse
Neşe Baykent
Burak Sergen
Gökay Müftüoğlu