Gazete Vatan Logo
Magazin Kara Sevda 42. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kara Sevda 42. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kara Sevda son yayınlanan bölümle izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Star Tv ekranlarında yayınlanan Kara Sevda 42. bölüm fragmanı büyük bir merakla beklenmeye başlandı. Kara Sevda dizisine dair tüm detaylar haberimizde yer alıyor...

Kara Sevda 42. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kara Sevda reyting listelerini alt üst etmeye devam ediyor. Star Tv ekranlarının soluk soluğa izlenen dizisi Kara Sevda son bölümde Kemal ve Nihan arasında yaşananlar dizinin hayranlarını mest etti. Son yayınlanan 41. bölümün sona ermesinin ardından Kara Sevda izleyicileri 42. bölüm fragmanını beklemeye başladılar. Henüz yayınlanmayan Kara Sevda 42. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde yer alacak...

KARA SEVDA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kemal’in telefonda dinlediği kayıt, Ozan'ın ölümünün intihar değil, cinayet olduğunu anlamasını sağlar. Artık bu gerçeği ortaya çıkarmak, Nihan’a ve vicdanına karşı borcudur. Kemal’in ilk hareket noktası, mecburi bir sebepten ötürü Zeynep olur. Zeynep’in kendine sakladığı gerçekler üstüne basılmayı bekleyen bir mayın kadar tehlikelidir. Diğer tarafta Emir, Kemal’in kayıtlara ulaştığından habersiz, dikkatinin hala Ozan’ın üstünde olduğunu anladığında, daha sert hamlelere hazırlanır.

Kozcuoğlu şirketler grubuna ait hisselerin Nihan'a devredilmesinden rahatsız olan Galip, Emir'in gözünü açmak için Nihan’a tuzak kurar. Nihan bu tuzağa düştüğünde ilk sınavını Emir’den önce, Kemal’e ve kalbine karşı verecektir. Kemal ise Nihan’a yaklaştıkça, Asu’yla ilişkisi gözünde daha bulanıklaşmaya başlar.

Haberin Devamı

KARA SEVDA 41. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kemal, Ozan’ı zehirleten kişinin peşine düştüğünde, Emir de geçmişe dönük bir operasyon başlatmıştır. Bu sırada Kemal’in araştırması beklenmedik bir anda, sürpriz bir isimle düğümlenir. Kemal bu ismi aştığında, önündeki duvar kalkacak ve gerçeğe yaklaşacaktır.

Nihan, Eda ile eğlenmek için dışarı çıktığında, geçmişi her adımda Nihan’a, Kemal’i ve aşkını hatırlatır. O akşam, Kemal’le Nihan’ı kalplerinin sesi aynı yerde buluşturur. Savunmasız olarak karşı karşıya geldiklerinde, ikisi de kalplerine attıkları mührü dillendirecektir: “sonsuza kadar”

Kemal ile Emir, Ozan’ın öldürülmesine dair son hamlelerini yaptığında, görünen bütün gerçekler anlamını değiştirecektir.

KARA SEVDA KÜNYE

Yapım: Ay Yapım

Yönetmen: Hilal Saral

Haberin Devamı

Senaryo: Özlem Yılmaz - Burcu Görgün

Kemal

Burak Özçivit

Nihan

Neslihan Atagül

Emir

Kaan Urgancıoğlu

Leyla

Zerrin Tekindor

Asu

Melisa Aslı Pamuk

Ayhan

Kerem Alışık

Galip

Burak Sergen

Hüseyin

Orhan Güner

Vildan

Neşe Baykent

Ozan

Barış Alpaykut

Fehime

Zeyno Eracar

Zeynep

Hazal Filiz Köse

Tarık

Rüzgar Aksoy

Banu

Çağla Demir

Yasemin

Nihan Aşıcı