Gazete Vatan Logo

Kara Sevda 37. yeni bölüm fragmanında Nihan kızını bulabilecek mi?

Kara Sevda yeni sezona hızlı bir giriş yaptı. Yayınlanan son bölümde Kemal intikam almak için yanıp tutuşuyor. Nihan'ın kızı Deniz'i bulma çabaları dikkat çekiyor. İşte Kara Sevda 37. yeni bölüm fragmanı...

Kara Sevda 37. yeni bölüm fragmanında Nihan kızını bulabilecek mi?

Kara Sevda sezonun iddialı yapımlarının başında geliyor. Tecrübeli oyuncu kadrosu ve başarılı senaryosu ile her bölümde farklı bir hikayenin içine çekiyor. İlk sezondaki kavuşamayan iki insanın yıllar sonra bile devam eden aşkı ön plandayken yeni sezonda intikam ateşi yanmaya başlıyor. İşte Kara Sevda 37. yeni bölüm fragmanı ve detaylar...

Yapımcılığını ay yapım'ın üstlendiği Kara Sevda 37. bölüm fragmanları ile yarın akşam izleyenleri ile buluşuyor. Kara Sevda dizisinin başrollerinde Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu, Zerrin Tekindor, Melisa Aslı Pamuk yer alıyor.

KARA SEVDA SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KARA SEVDA 37. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

KARA SEVDA 37. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMANI

37. YENİ BÖLÜMDE İZLEYİCİYİ HANGİ SÜRPRİZLER BEKLİYOR?

Kemal özgürlüğe attığı ilk adımda karşısında Nihan’ı görünce, ismini “intikam” koyduğu zırhını üstüne giyer. Bu zırhı delip geçecek yegane gerçekten, kızı Deniz’den habersiz, fırlattığı her ok kendisine saplanacaktır. Nihan ise her şeye rağmen Kemal’in Emir’e karşı durabilecek, kızını kurtarabilecek tek insan olduğunun farkındadır.

Haberin Devamı

Emir, aralarındaki savaş ne kadar keskin olursa olsun Kemal’le Nihan’ın, düşmanken de, ayrıyken de birbirlerine karıştığının farkındadır. Bu yüzden Nihan’ı kıskıvrak yakalamak için Deniz üstünden incelikli bir oyun başlatır. Nihan her hamlesinde hem duygularına, hem de Kozcuoğlu soyadının gücüne karşı mücadele edecektir.

Yaşadığı haksızlıklar ve acılar için hesap sorma vakti Kemal için ilk günden başlar. Kemal’in arka arkaya gelen atakları ezber bozan cinsten olur.

Aylar sonra uçurtma tepesinde Nihan ile Kemal karşı karşıya geldiğinde, etkisi çok uzun süre devam edecek bir yüzleşme yaşanır. Nihan’la Kemal için geçen mevsimler sadece kendilerine söyledikleri yalanları büyütmemiş; sevdalarını da derine itmiştir. Zamanın bilediği sevdaları, şimdi birbirlerine karşı tuttukları bir silahtır. Kemal’in oynayacağı kumar, Nihan’ın gururu kadar, kalbini de hedef tahtasına çıkarır. Nihan, kızının hayatına karşılık hayatının en zor ve acı kararıyla karşı karşıya kalır.

Haberin Devamı

Hüseyin, ailesini bir araya getirmek için Kemal’in tahliyesi şerefine verdikleri yemeği fırsat olarak görür. Tarık da, Zeynep de etraflarını saran çemberden çıkıp bu yemeğe gitmek istemez. Ancak kaçabilmeleri de mümkün değildir. Zeynep, Nihan’la Kemal’in kaderinin tam ortasında yer aldığından habersiz, büyük bir risk alarak ağbisinin karşısına çıkar. Kemal’le kardeşlerinin yüzleşmesi, Soydere ailesindeki çatlağın daha da derinleşeceğinin ilk sinyalini verir.

Emir’e teslim olmamaya kararlı olan Nihan, kızına kavuşmak için yolu Kemal’den geçen bir karara varır. Bu karar, Nihan’la Kemal’in kara sevdasının en büyük sınavı olurken; iki aşığı küllerinden doğuracak bir yangını başlatacaktır.

Burak ÖZÇİVİT (Kemal): " Kara Sevda Aslında Yeni Başlıyor!"
İlk sezon seyirci için olmasa da aslında bizim için girişti. Asıl Kara Sevda şimdi başlıyor. Ekran başındakiler ikinci sezonda, yaşadıklarının ardından değişen Kemal'i izleyecekler. Yeni Kemal'i özellikle ben kendi adıma çok merak ediyorum, çok heyecanlıyım. Eskiden bildiğimiz adaletli, sevecen, anlayışlı bir Kemal vardı şimdi artık değişiyor, işi kuralına göre oynayacak. Kara Sevda aslında yeni başlıyor.
Neslihan Atagül (Nihan): Nihan Değişiyor!
Kara Sevda'nın yeni sezonunda neredeyse tüm karakterler dönüşüme girdi. Nihan, Kemal, Emir'in yaşayacağı dönüşüm izleyenleri çok şaşırtacak. Nihan çok grisi olmayan bir karakterdi yeni sezonda artık grisi de olacak diyebilirim.
Kaan Urgancıoğlu (Emir): "Heyecanlı Bir Sezon Geliyor!"
Yeni sezona yeniliklerle giriyoruz. Bizi ve izleyicileri geçen sezondan daha heyecanlı bir sezon bekliyor. İkinci sezon için dönüşüm demek daha doğru olabilir. Aynı Emir Kozcuoğlu'nu izlemeyeceğinize dair ipucu verebilirim.
Hazal Filiz Küçükköse (Zeynep): "Duygu anlamında yoğun bir sezon bizi bekliyor!"
Birinci sezonda bol bol izlediğimiz ters köşeleri bu sezonda da izliyor olacağız. "Kesin böyle olacak" dediğimiz anda bile hiç ummadığımız şeyleri izleyeceğiz. Geçen yıldan farklı olarak tüm karakterlerin dolu dolu hikayeleri oldu artık, yaşanmışlıkların verdiği ağırlıklar, zorluklar daha fazla hissedilecek. Duygu anlamında yoğun bir sezon bizi bekliyor. Geçtiğimiz sezon Zeynep çok travmatik bir dönem geçirdi. Yaşadıkları unutulacak ve kolay hazmedilecek şeyler değildi. Mutlaka ruhunda izler bırakmıştır bu da hayata bakışına ,tavırlarına ve diğer karakterlerle olan ilişkilerine yansıyacaktır. Sezon içinde izleyip göreceğiz Zeynep yeni hayatına nerden ve nasıl bakacak bende keyifle ,heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyorum.

Haberin Devamı