Gazete Vatan Logo
Magazin Kara Sevda 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı?-izle

Kara Sevda 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı?-izle

Star Tv'nin sevilen dizisi Kara Sevda dün akşam ekrana gelen son bölüm ile izleyenleri ekrana bağladı. Kara Sevda yayınlanan son bölümde Kemal ve Nihan arasında romantik anlar yaşandı. Kara Sevda son bölüm ile izleyenleri ekrana kilitlemeyi başardı. Peki Kara Sevda 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Kara Sevda 18. bölüm fragmanı yayınlandı mı?-izle

Kara Sevda 18. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı andan itibaren haberimizde yer alacak...

KARA SEVDA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Zeynep’in planları suya düşüyor. Zeynep ve Emir’in fotoğrafları Kemal’e ulaşacak mı?

Zeynep ve Ozan'ın evliliği Nihanların evinde bomba etkisi yaratır. Aileye ve özellikle Emir'e yaşattığı şoktan memnun olan Zeynep’in planları ilk andan itibaren beklediği gibi gitmez. Kemal’in müdahalesiyle Zeynep tahmin ettiğinden de kısa sürede baba evine geri döner. Asıl fırtına baba evinde kopacaktır. Kemal, Zeynep'in evliliği yüzünden abisi Tarık’la büyük bir kopuş yaşayacaktır.

KARA SEVDA SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kemal ve Nihan kardeşlerinin evlenmesi üzerine aşklarında bir imkansızlıkla daha karşı karşıya kalır. Nihan, Zeynep'in Emir'le olan geçmişi yüzünden bu evlilikle ilgili büyük şüpheler duyar. Şüphelerini Kemal’le paylaşma konusunda büyük bir ikilem yaşayacaktır.

Zeynep ile Ozan’ın evliliklerini sürdürmekteki kararlı tavrı her iki ailede de taşları yerinden oynatır.

Haberin Devamı

Öte yandan Zeynep için Nihanlar’ın evinde kalmak, o eve girmekten daha zor olacaktır. Emir, Zeynep'in attığı kazık karşısında elindeki en büyük kozu oynamaya karar verir. Zeynep ve Emir'in fotoğrafları Kemal'e gitmek üzere yola çıkar.

Kemal ve Nihan, Karen ve kocasını pasaport alışverişinde yakalamak üzere harekete geçerler. Ancak Emir gerçeğini hesap edemezler. Kemal ve Nihan karşılarına çıkan yeni cepheyle savaşmaya hazırlanırken, bütün planlarının önüne geçecek sarsıcı bir haber alırlar.