Gazete Vatan Logo
Magazin Kara Para Aşk ne zaman final yapacak?

Kara Para Aşk ne zaman final yapacak?

Başrollerinde Engin Demiryürek, Tuba Büyüküstün gibi isimlerin oynadığı Kara Para Aşk’ta heyecan tam gaz devam ediyor. Bu hafta 51.bölüm ile ekranlarda olacak olan Kara Para Aşk ne zaman final yapacak?

KARA PARA AŞK FİNALİ NE ZAMAN?

Kara Para Aşk ATV ekranlarında izleyenlerine heyecanlı dakikalar yaşatmaya devam ediyor. Haziran ayında final yapması beklenen Kara Para Aşk devam edince ne zaman biteceği final bölümünün ne zaman yayınlanacağı merak içinde beklenmeye başlandı. Kara Para Aşk 55.bölüm ile final yapacak ve izleyenlerine veda edecek.

51.BÖLÜM ÖZETİ: Hüseyin’in mahkemeye çıkarılmasının ardından Elif özgürlüğüne kavuşur. Hasret kaldığı günlerin acısını çıkartmaya başlayan Ömer ve Elif oldukça mutludurlar. Elif ve Ömer, Nilüfer’in kayıp olduğun haberinin ardından endişe içinde Nilüfer’i aramaya başlarlar. Ölümden dönen Tayyar hem Metin hem de Hüseyin’in canını yakmak için harekete geçer. Metin ve Hüseyin hapistedir. Metin’i en zayıf noktasından vurmak isteyen Tayyar Nilüfer’i kaçırır. Bakalım Nilüfer buluna bilecek midir?

KARA PARA AŞK OYUNCU KADROSU :

Engin Akyürek

Tuba Büyüküstün

Erkan Can

Burak Tamdoğan

Tuvana Türkay

Saygın Soysal

Bestemsu Özdemir

Emre Kızılırmak

Aytaç Arman

Hazal Türesan

Haberin Devamı

Serkan Kuru

Selin Ortaçlı

Bedia Ener

Elif İnci