Gazete Vatan Logo
Magazin Kara Para Aşk dizisinde heyecan devam ediyor 45.bölüm fragmanı-izle

Kara Para Aşk dizisinde heyecan devam ediyor 45.bölüm fragmanı-izle

ATV'nin fenomen dizisi Kara Para Aşk dizisi 45.bölümü ile izleyiciyle buluşuyor. Kara Para Aşk dizisinde yeni bölümde neler yaşanacak! Kara Para Aşk 45.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte ayrıntılar..

ATV'nin büyük ilgi ile izlenen dizisi Kara Para Aşk 45.bölüm ile kaldığı yer devam ediyor. Kara Para Aşk dizisinin yeni bölümde Ömer ve Elif'i ne gibi süprizler bekliniyor. Kara Para Aşk 45.bölüm fragmanı yayınlandı.

Kara Para Aşk son bölüm özeti

Elif kendisine ilanı aşk eden Levent'i reddeder. Aklında ve kalbinde olan tek kişi Ömer'dir. Bunu Levent'e söyler. Ömer de duymuştur. Ömer eve dalar ve olay çıkartır. Elif ikisinin de gitmesini ister. Elif'e hayır diyemeyen Ömer ve Levent giderler. Elif evde bir başına kalmıştır. Ömer'e hala kırgındır ve içinde açtığı yaraları tamir edememiştir. Ömer kapıya dayanır duygularını anlatmak ister. Elif Ömer'e kapıyı açacak mıdır? Tayyar'ın kendisini öldürmek isteyeceğini anlayan Hüseyin son anda adamların elinden kurtulmayı başarır. Svetlena'nın kaldığı otele gider saklanır. Bu sırada Tayyar, Hüseyin'i bulma işini Metin'e verir. Metin, Tayyar'a olan bağlılığını göstermek için Tayyar'ın planı adım adım uygulayacaktır. Metin, Hüseyin'i bulabilecek midir? Tayyar, Hüseyin'i öldürtüp suçu Elif'in üstüne atmayı başarabilecek midir? Ömer, abisinin hastaneden cezaevine nakledilirken kaçırıldığını öğrenir. Hüseyin'in flash belleği Tayyar'a kaptırdığını bildiği için can güvenliğinin olmadığının farkındadır. Tayyar'dan önce Hüseyin'i bulmak zorundadır. Ömer Tayyar'dan önce Hüseyin'i yakalayıp Tayyar'ın planını bozacak mıdır? Tayyar'ın Ömer'i oyalamak için yeni kurbanı kim olacaktır?İpek Nedret'e Elif'in DNA ile ilgili gerçeği öğrendiğini söyler. Üstelik işler hiç de Nedret'in istediği gibi olmamıştır. Nedret durumdan çok rahatsız olur. İpek Nedret'in bu kadar güçlü olmasından ve uzun süredir İstanbul'da kalıyor olmasından şüphelenmiştir. Ona göre Nedret sıradan bir hala değildir. Nedret'in asıl amacının ne olduğunu öğrenmeye karar verir. İpek Nedret hakkındaki bütün gerçekleri öğrenecek midir?

Haberin Devamı

Kara Para Aşk 45.bölüm fragmanı izle