Gazete Vatan Logo
Magazin Kara Para Aşk 46.bölüm fragmanı-izle Yeni bölümde Elif teslim oluyor!

Kara Para Aşk 46.bölüm fragmanı-izle Yeni bölümde Elif teslim oluyor!

ATV'nin fenomen dizilerinden Kara Para Aşk 46.bölümüyle seyircisinin karşısına çıkıyor. Kara Para Aşk yeni bölümünde neler yaşanacak! Ömer, teslim olan Elif'i bir saniye bile yalnız bırakmaz ve acıyla parmaklıklar arkasına gönderir! Ömer Elif'e kurulan komployu çözebilecek mi? Kara Para Aşk 46.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte tüm ayrıntılar...

ATV'nin en çok izlenen dizilerinden Kara Para Aşk 46.bölüm ekranlara geliyor. Kara Para Aşk yeni bölümünde Ömer, teslim olan Elif'i bir saniye bile yalnız bırakmaz ve acıyla parmaklıklar arkasına gönderir. Elif ve Ömer'in birbirlerine duydukları sonsuz aşk bütün engelleri aşmalarına yetecek gücü onlara verecek mi? Tayyar Elif'i bir kez daha oyuna getirmeyi başaracak mı? Kara Para Aşk 46.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte tüm ayrıntılar..

Kara Para Aşk 46.bölüm özeti

Ömer, teslim olan Elif'i bir saniye bile yalnız bırakmaz ve acıyla parmaklıklar arkasına gönderir. İki sevgili kendilerini bekleyen zorlu sürecin farkındadır. Ömer'i dışarıda Elif'i de içerde kötü günler beklemektedir. Elif ve Ömer'in birbirlerine duydukları sonsuz aşk bütün engelleri aşmalarına yetecek gücü onlara verecek midir? Ömer büyük bir komplo içinde olduklarına emindir. Hiç bir şekilde Elif'in Hüseyin'i öldürdüğüne inanmaz. Araştırmaya başlar. Metin'e ulaşmaya çalışır. Metin ise Ömer'in karşısına çıkmak niyetinde değildir. Nilüfer'den yardım isteyen Ömer Metin'i otele çağırtır. Nilüfer'in otele gelmeden önce Metin hakkında öğrendikleri onu çılgına çevirmiştir. Ömer'in tek çaresi kalmıştır Tayyar Dündar'ın evine gizlice girip Metin'i çıkarmak. Ömer Tayyar'ın evine girdiğinde olaylar beklemediği şekilde gelişir. Metin bu kez gerçekten safını seçmek zorundadır. Metin Ömer'i mi yoksa Tayyar'ı mı seçecektir. Ömer'i bekleyen büyük tehlike nedir? Bütün bunlar olurken Tayyar Elif'in teslim olmasıyla birlikte rahatlamıştır. Planı tıkır tıkır işlemektedir. Sırada Elif'in Hüseyin'i öldürdüğünü kabul etmesi ve büyük bir buhran yaşayarak intihar etmesi vardır. Tayyar amacına ulaşmak için bütün imkanlarını kullanacaktır. Elif zorlu hapishane koşullarında bir başına ve kötü durumdadır. Tayyar Elif'i bir kez daha oyuna getirmeyi başaracak mıdır?

Haberin Devamı

Kara Para Aşk 46.bölüm fragmanı izle

Tuba Büyüküstün
Elif
Roma'da yaşamakta olan Elif başarılı bir mücevherat tasarımcısıdır. Varlıklı bir aileye sahip olmanın avantajlarını kullanmak yerine kendi çabalarıyla Elif Gams adında bir marka oluşturmayı başarmıştır. İşini çok seven, ailesine bağlı olan Elif, hayatında gerçek aşkla hiç tanışmamıştır. Bunun özlemini çekmektedir.
Engin Akyürek
Ömer
Ömer, kuyum işçisi olan babası öldürüldüğünde dokuz yaşındadır. Babasının katili bulunamaz ve faili meçhul sayılır. Para uğruna babasını kaybeden Ömer, bu elim olaydan sonra polis olmaya ve hiçbir cinayetin faili meçhul kalmamasını sağlamaya karar verir. Çevresi tarafından sevilen, dürüst, çok başarılı bir komiserdir.
Erkan Can
Tayyar
Denizerlerin aile dostu, başarılı bir işadamıdır.. Hastaneden, otele kadar bir sürü iş kolunda faaliyet göstermektedir.. Küçükken hep doktor olmayı hayal ettiği için şirketleri arasında en çok hastanede vakit geçirir.. Kurduğu vakıfla ihtiyacı olan çocukların eğitimini karşılaşmaktadır.

Haberin Devamı