Gazete Vatan Logo
Magazin Kara Para Aşk 46.Bölüm'de hapis şoku!

Kara Para Aşk 46.Bölüm'de hapis şoku!

İlgi çekici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosu ile Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Kara Para Aşk dizisinin 46.bölüm fragmanı yayınlandı. Kara Para Aşk 46. bölümde kaderler baştan yazılacak. İşte Kara Para Aşk 46.bölüm fragmanı ve detaylar..

Kara Para Aşk 46.Bölüm'de hapis şoku!

Bu akşam 45.bölümüyle ekranlara gelen Kara Para Aşk' ta yine heyecan doruktaydı. Elif ve Ömer, Hüseyin'in ölümünün ardından neler yaşandı?. Son bölüm ve merak edilenlerin tümü haberimizde saklı.

KARA PARA AŞK SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KARA PARA AŞK 45. BÖLÜM

Elif emniyette daha büyük bir şoka gireceğini düşünen Ömer onu alıp evlerine götürür. Amacı sakince Elif'e her şeyi hatırlatmaktır. İlacın etkisinde olan Elif çok istese de tek bir şey bile hatırlayamaz. Elif'in Hüseyin'e zarar vermeyeceğine emin olan Ömer, Elif'in hapse girmesini istememektedir. Elif'i kaçırmaya karar verir. Ömer Elif'i yurt dışına kaçırmayı başarabilecek midir?

Bütün bunlar olurken Nedret'in göründüğü gibi bir kadın olmadığını düşünen İpek, Tolga'yla birlikte onun geçmişini araştırmaya başlar. Nedret'in hayatında dair önemli bir sırra ulaşır. Nedret'in herkesten gizledi büyük sırrı nedir?

KARA PARA AŞK 46.BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ