Gazete Vatan Logo

Kara Kartal Mars gücüyle savaşacak

Beşiktaş kazanmaya aşırı istekli. Oyuncularının çoğu maça hazır. Aslan burcundan olan Lucescu ise sahada hakimiyeti sağlayacak gibi görünüyor. Şans göstergeleri GS'den yüksek

Büyük maç bu pazar saat 19.00'da, Ali Sami Yen Stadı'nda. Galatasaray ve Beşiktaş'tan hangisinin galibiyete daha yakın olduğunu astrologumuz Ayda Ersan yıldız haritalarına bakıp inceledi. Geçtiğimiz yıl GS'nin kazandığı maçta sarı-kırmızıya şans veren Ersan, bu kez Beşiktaş'ı şanslı buldu. Siyah beyazlı takımın kuruluş tarihi 1903 Mart olarak biliniyor. Balık ya da Koç burcu özelliklerine sahip olduğu tahmin edilen Beşiktaş, Koç'sa Güneş'in ve Jüpiter'in koruyucu etkileri altında bulunacak. Astrolojik veriler Beşiktaş'ın oyun anındaki şans göstergelerinin G.Saray'dan daha yüksek olacağını gösteriyor. Kartal savaşçı gezegen olarak bilinen Mars'ın gücünü elinde bulunduruyor.

Oyuncularını ezdirmez
Beşiktaş Teknik Direktörü Mircea Lucescu Aslan bur cundan. Derbi günü Hoca'nın kendine ve oyuncularına olan güveni oldukça fazla ve bu durum onu aşırılıkla" ra itebilir. Ama yine de oyuncularını sahada ezdirmeyeceği ve oyunu dönüştürebilme yeteneğine sahip olan tarafın da yapacağı seçimlerle Lucescu olacağı gözleniyor. Bu sayede oyunun kontrolünü eline alması fazla zor olmayacaktır. Jüpiter'in koruyucu etkileriyle daha cüretkar ve daha cesur.

Kararlı olmalı
Tümer Metin: Kendisiyle oldukça barışık olabileceği ve enerjisiyle göz doldurabileceği gözleniyor. Yine de kararsızlıklarını disiplin altına almalı.

Motivasyonu tam
Oscar Cordoba: Beşiktaş kalecisinin motivasyonu çok yüksek. Kendisine oldukça güveniyor ve etrafındakilerle iletişimi mükemmel. Duygusal destekleri başarısını da artırabilir ve önemli kurtarışlar yapabilir.

Refleksler iyi
Kaan Dobra: Koordinasyonu ve refleksleri oldukça kuvvetli. Planlama gücünü iyi kullanırsa başarılı olabilir.

Sınavda gibi
Tamer Tuna: Şans verilirse iyi bir oyun çıkartabilir. Kendisini sınavda hissettiği bir dönemde bulunuyor.

Çaba istiyor
Tolga Doğantez: Kendisini oyuna kanalize etmek için çaba sarf ediyor. Arkadaşlarıyla iletişim içinde olması gerekiyor.

Dikkat gerek
Tayfur Havutçu: Olumlu olduğu kadar olumsuz etkiler altında bulunuyor. Dikkatli davranmalı.

Tartışmaya açık
Gabriel Daniel Pancu: Tartışmalara açık bir günde oluşu şansını gölgeleyebilir. Otoritelerle ilişkisinde dikkatli olmalı.

Uyumlu olmalı
Pascal Nouma: Her zamanki gibi ne yapacağı belli değil. Bu yüzden etrafıyla uyumlu olması gerekiyor.

Disiplinli ve planlı
Yasin Sülün: Disiplinli ve organize yapısıyla oyunun planlanmasında ve uygulamasında önemli bir yeri var. Önüne gelen fırsatları sonuna kadar ve en pratik şekilde değerlendirebilir.

Güçlü performans
İbrahim Üzülmez: Şans verilirse kendini gösterebilecek bir oyuncu. Fiziksel performansı güçleniyor
Ekim 1905'te kurulan Galatasaray Spor Kulübü, Terazi burcunun özelliklerini taşıyor. Takım şu anda, varoluş sebebi olan Güneş'ten destekleyici etkiler alıyor. Başarılı bir planlama ve bu planlara kesinlikle riayet etmek takımın en büyük avantajı olabilir. Fatih Terim'in ve oyuncularının güçlü bir iletişim içinde olması gerekiyor. Yani imparatora büyük iş düşüyor. Galatasaray Akrep'te pek de varlık gösteremeyen Venüs'ün etkisinde.

Duygularının kurbanı
Başak burcundan olan Fatih Terim'in saha avantajını elinde bulundurmak ve oyuncularıyla sezgisel bir iletişim içinde olmak isteyebileceği gözleniyor. Fakat imparator ayaklarını yere sağlam basmak istese de bazı planlarını oyuna geçirmekte zorlanabilir. Hoca'nın planlama gücü ve analiz yeteneği çok yüksek ama mantıklı olmaktan çok duygusal kararlar vermesi şanssızlığı olabilir. Ay'dan etkilendiği için duygularının sesini dinleyecek.

Kendine güvenli
Hasan Şaş: Yıldız oyuncu bugün iyimser ve kendine güvenli yapısıyla dikkat çekecek. Fazla rahat davranmazsa başarılı olabilir. Antrenörünün tavsiyelerini uygularsa başarılı olabilir. Hırslı olmalı.

Bağımsız
Mehmet Polat: Grup ruhundan bağımsız hareket etme isteği oldukça yüksek. Genç oyuncunun o gün oldukça tepkisel davranabileceği ve disiplinli olmaktan çok kendi insiyatifiyle hareket edebileceği gözleniyor.

Agresif
Ümit Davala: Orta sahanın sert defans oyuncusu bugün de agresif bir gününde. Otoritelerle çatışma eğilimi yüksek olacağından söylemlerinde dikkatli olmalı. Ümit tepkisel olmak yerine daha duyarlı olursa bloke edilmekten kurtulabilir.

Şüpheci
Ergün Penbe: Oldukça baskı altında ve zorlanıyor. Şüpheciliği ona yanlış adımlar artırabilir.

Baskı altında
Ali Farid Mondragon: GS kalecisi, zorlu Satürn etkilerine maruz kalacak. Sınav zamanı ve kendisini baskı altında hissediyor. Tepkisel olacağından risk altında.

Kendiyle barışık
Berkant Göktan: Arkadaşlarıyla iyi iletişim kurup uyumlu davranabileceği bir gün. Berkant kendisiyle oldukça barışık bu yüzden rahat bir oyun sergileyecek.

Aşırı heyecanlı
Ayhan Akman: O gün aradığı duygusal desteği arkadaşlarından bulamayabilir. Aşırı heyecanlı. Dolayısıyla disiplinli davranması gereken bir gün.

Tekniği iyi ama...
Suat Kaya: Tekniği oldukça iyi olan tecrübeli oyuncu bugün çevresel faktörlerden olumsuz etkilenebilir ve performansını gösteremeyebilir.

Formsuz
Cihan Haspolatlı: Oyuncu beklenmedik pozisyonları değerlendirme şansına sahip. Yine de performansının çok yüksek olduğu söylenemez.

Top onları sevecek
İlhan Mansız: Derbinin yıldızı yine Mansız olacak gibi görünüyor. Astrolojik veriler el, ayak ve göz koordinasyonunun mükemmel olacağını gösteriyor. Oldukça kontrollü fakat hızlı oynayabilir, iyi bir gününde bulunuyor. Eğer oynarsa gole çok yakın. Jüpiter ona pozitif enerji verirken, cesur olmasını da sağlayacak.

İyi gününde
Ahmet Dursun: Heyecanlı olmasına karşın refleksleri oldukça kuvvetli ama sakatlığı nedeniyle oynamayabilir.

Zamanlaması iyi
Guiaro Ronaldo: Hava toplarına hakimiyetiyle tanınan Ronaldo bu maçta da performansı, arkadaşları ile iletişimi ve doğru zamanlaması ile ön plana çıkabilir.

Bomba gibi:
Carlos Antonio Zago: Oldukça sinirli ve patlamaya hazır bir bomba gibi. Düşünceleriyle hareketlerini iyi koordine edemeyebilir. Sürekli fikir değiştiriyor. Tam bir sürpriz.

Özgüveni tam
Arif Erdem: Galatasaray'ın en gözde oyuncularından biri olan Arif kendisine oldukça güveniyor ve etrafındakilerle iletişimi mükemmel. Duygusal destekleri başarısını artırabilir. Merkür'ün planlama gücüyle hareket edecek.

Destek gerek
Jorge Felipe: Ön planda olan bir oyuncu fakat o gün aradığı duygusal desteği bulamayabilir.

Süpriz etkiler:
Correa Christian: Motivasyonuyla dikkat çekiyor. Süpriz etkiler altında.

Tepkisel ve dikkatsiz
Ümit Karan: Arkadaşlarından destek bulamayabilir ve tepkisel davranabilir.

Nötr etki altında:
Bülent Korkmaz: Nötr etkiler altında. Çok zorlanmadan oyunu sürdürebilir.

Haberin Devamı