Gazete Vatan Logo
Magazin Kara Ekmek 35. bölüm fragmanı ekrana kilitleyecek-izle

Kara Ekmek 35. bölüm fragmanı ekrana kilitleyecek-izle

Atv'nin merakla beklenen dizisi Kara Ekmek 35. bölüm fragmanları yayınlandı. Kara Ekmek bu akşam yayınlanacak bölüm'de Selen'in ablası Bade Çetin ve Asiye'nin karşısına çıkacak. Kara Ekmek 35. bölümde Asiye ve Çetin bu duruma ne tepki verecek. Kara Ekmek 35. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Kara Ekmek 35. bölüm fragmanı ekrana kilitleyecek-izle

KARA EKMEK

35. Bölüm Özeti

11 Aralık 2015, Cuma 20:00

Bade'nin gelişi Asiye ve Çetin için büyük şok olur. Çetin, Bade'nin iyi niyetli olduğunu düşünürken Asiye, Bade de ters giden bir şeylerin olduğuna inanıyordur. Bade’den şüpheleniyordur ancak elinde bir kanıt yoktur.

Sait’in Çetin ve Asiye için düzenlediği oyunun da şiddeti artar, ikili zor anlar yaşarlar.Mine, babası Salim’le yaşadığı gerginlik sonrası ailesini çok üzdüğünü düşünerek evi terk eder.Salim’e daha büyük bir darbe olacaktır bu.

KARA EKMEK 34. BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Asiye ve Çetin balayına gitme hazırlığındadır. Tam bu sırada kutlama hediyesi olarak gelen mezar taşı adeta bomba etkisi yaratır. Üzerinde ölüm tarihi olarak, evlendikleri gün yazmaktadır. Asiye ve Çetin'in korkuları gittikçe büyürken, Selen'in yaşadığını bile düşünmeye başlarlar. Yaklaşmakta olan tehlike artık bütün Belenoğlu ailesini tehdit etmektedir.

Çiçek'in Asiye'nin gerçek çocuğu olamadığını öğrenen Taylan ve Çetin, bu olayın peşine düşerler. Düğümü Aslan ve Fatma'nın çözeceğini düşünmektedirler. Fakat olaylar Taylan'ı beklenmedik bir tehlikeyle karşı karşıya bırakır.

Haberin Devamı

Salim'lerin eve kiracı olarak yerleşmesi, Pervin'i delirtir. İnatlaşmayla başlayan büyük kavga, yerini feci bir sona bırakır. Salim'in dünyası adeta başına yıkılmıştır. Ekmek teknesinden olmuş, tefeciyle karşı karşıya kalmıştır.

Yaşadıklarına rağmen umudunu kaybetmeyen Mine, babasına destek olma çabasındadır. Aslan yaptığı sürpriz bir hamleyle Mine'nin kalbini kazanır. İkilinin yakınlaşması Pervin'in dikkatinden kaçmaz... Çevirdiği entrikayla olayların fitilini ateşler.

Asiye ve Çetin, içinde bulundukları durumun gizemini çözmeye çalışmaktadırlar. Ansızın gelen biri, kuşkularını bambaşka bir noktaya çevirir. Hiç tanımadıkları bu kişi, ikisinin de hayatını alt üst edecektir.