Gazete Vatan Logo
Magazin Kara Ekmek 34. bölüm fragmanında heyecan dorukta-izle

Kara Ekmek 34. bölüm fragmanında heyecan dorukta-izle

Atv ekranlarının sevilen dizisi Kara Ekmek 34. bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Kara Ekmek'de beklenmeyen sürprizler Belenoğlu ailesini büyük sıkıntıya sokacak. Gerilim dolu sahneleri ile izlenme rekorları kıran Kara Ekmek 34. bölüm fragmanı ve tüm ayrıntıları haberimizde...

Kara Ekmek 34. bölüm fragmanında heyecan dorukta-izle

KARA EKMEK 34. BÖLÜM ÖZETİ

Asiye ve Çetin balayına gitme hazırlığındadır. Tam bu sırada kutlama hediyesi olarak gelen mezar taşı adeta bomba etkisi yaratır. Üzerinde ölüm tarihi olarak, evlendikleri gün yazmaktadır. Asiye ve Çetin'in korkuları gittikçe büyürken, Selen'in yaşadığını bile düşünmeye başlarlar. Yaklaşmakta olan tehlike artık bütün Belenoğlu ailesini tehdit etmektedir.

Çiçek'in Asiye'nin gerçek çocuğu olamadığını öğrenen Taylan ve Çetin, bu olayın peşine düşerler. Düğümü Aslan ve Fatma'nın çözeceğini düşünmektedirler. Fakat olaylar Taylan'ı beklenmedik bir tehlikeyle karşı karşıya bırakır.

Salim'lerin eve kiracı olarak yerleşmesi, Pervin'i delirtir. İnatlaşmayla başlayan büyük kavga, yerini feci bir sona bırakır. Salim'in dünyası adeta başına yıkılmıştır. Ekmek teknesinden olmuş, tefeciyle karşı karşıya kalmıştır.

Yaşadıklarına rağmen umudunu kaybetmeyen Mine, babasına destek olma çabasındadır. Aslan yaptığı sürpriz bir hamleyle Mine'nin kalbini kazanır. İkilinin yakınlaşması Pervin'in dikkatinden kaçmaz... Çevirdiği entrikayla olayların fitilini ateşler.

Haberin Devamı

Asiye ve Çetin, içinde bulundukları durumun gizemini çözmeye çalışmaktadırlar. Ansızın gelen biri, kuşkularını bambaşka bir noktaya çevirir. Hiç tanımadıkları bu kişi, ikisinin de hayatını alt üst edecektir.

KARA EKMEK SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Asiye ve Çetin evlilik kararı almışken, duyulan silah sesi olayların seyrini değiştirir. Mutluluk yerini korku ve endişeye bırakmıştır. Berkant artık raydan çıkmış, gözü hiçbir şey görmemektedir. Çiçek'i kaçırarak kendi çocuğunun hayatını tehlikeye atarken, Asiye çılgına döner. Berkant'ın peşinden giden Taylan, Asiye'ye müjdeli haberi verebilecek midir?
Ömer'in kaçırılmasıyla kendini bambaşka bir çıkmazın içinde bulan Taylan'ı başka bir sürpriz beklemektedir. Şimdiye kadar tanımadığı düşmanı, geçmiş defterleri açmaya başlamıştır bile. Tehlike herkesi kıskıvrak saracak gibidir. Düğümün son halkasında Asiye ve Çetin de vardır.
Salim yeniden toparlanmak için kendisine yeni bir iş kurar. Pervin'le boşanacak olsalar da, Onun attığı her adım kendisini ve ailesini etkilemektedir.
Bu da haliyle beraberinde kavgaları ve tartışmaları getirir.
Mine, Hale'nin attığı iftira sonucu, ağır bir suçlamayla karşı karşıya kalır. Asiye de dahil olmak üzere herkesin hedefindedir artık. Bu durum Aslan'la Mine'nin daha da yakınlaşmasına neden olacaktır.
Asiye ve Çetin aşklarını evlenerek taçlandırmayı istemektedirler... Ancak hiç beklenmedik, asla ummayacakları bir gelişme olur... İkisinin de "mutluluk" planlarını altüst olur.

Haberin Devamı