Gazete Vatan Logo
Magazin Kara Ekmek 19.bölüm fragmanı-izle Heyecan kaldığı yerden devam ediyor!

Kara Ekmek 19.bölüm fragmanı-izle Heyecan kaldığı yerden devam ediyor!

ATV'nin sevilen dizisi Kara Ekmek 19.bölümüyle ekranlara geliyor. Kara Ekmek dizisinin yeni bölümünde izleyici neler bekliyor! Yeni bölümde Asiye'nin başına neler gelecek! Kara Ekmek 19.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte ayrıntılar..

ATV'nin beğeniyle izlenen dizisi Kara Ekmek 19.bölümüyle izleyicisiyle buluşuyor Kara Ekmek dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak! Yeni bölümde Asiye'yi neler bekliyor! Kara Ekmek 19.bölüm fragmanı yayınlandı. İşte ayrıntılar..

Kara Ekmek son bölüm özeti

Yalı, yepyeni gerilimlerle çalkalanmaktadır. Evdeki tehlike dışarıya da taşar. Tüm ipuçları Semra'yı işaret eder. Semra ise yılmadan, korkusuzca saldırılarına devam edecektir. Pervin için, Ali ve Mine'nin mutluluğu daha da kahredici bir hal almaktadır. İçindeki aşkla, yaşadığı hayata tahammülü azalmıştır. Öfkesini çevresine yöneltir. Asiye'nin her yanından hücum eden saldırılara karşı Ömer ve Canan da devreye girerler. Çetin'in güvenini kaybeden Asiye, onlar sayesinde kötülüğün kaynağına ulaşmak üzeredir.

Kara Ekmek 19.bölüm fragmanı izle

Özlem Yılmaz

Asiye

21 yaşında. Ailenin en büyük kızı. Anneleri öldüğünde daha 13 yaşındaymış. Kardeşleri Mine ve Ayşe'yi sahiplenmiş. Nefret ettiği üvey annesi gibi acımasız, sert olmuş kendisinden olmayanlara karşı. En büyük hayali, bu hayattan kurtulmak.

Haberin Devamı

Ushan Çakır

Çetin

Ahmet ve Semra'nın tek torunu. Ruhu gel-gitlerle dolu. Sorumsuz, bencil, iradesiz. Ne üniversiteyi bitirmeye ne de şirkette çalışmaya hevesi olmamış. Sorumsuzluğu başına defedemeyeceği bir bela açmak üzere...

Engin Hepileri

Taylan

Çetin'in dayısı. 35 yaşında, yakışıklı bir mimar. Merhametli, sadık, dürüst bir adam. Üç yıl önce küçük kızlarını kaybettiklerinden beri karısıyla evliliklerinin üstünde kara bulutlar dolaşıyor.