Gazete Vatan Logo

Kaptan Amerika artık yok...

Chris Evans, kamera önünde ve arkasında güzel anılar için teşekkür etti.

Kaptan Amerika artık yok...

İlk olarak Fantastik Dörtlü serisinde karşımıza çıkan Chris Evans, sonrasında Kaptan Amerika rolüne seçilmiş ve milyonlarca kişinin kendine hayran olmasına sebep olmuştu. Son olarak Avengers: Infinity War ile karşımıza çıkan Chris Evans, filmde oldukça önemli bir role sahipti. Infinity War'dan sonra Marvel'ı bırakacağı söylentileri gündemde olan Chris Evans, en sonunda bu bilgiyi doğrular nitelikle bir paylaşım yaptı. Yaptığı paylaşımda sekiz yıldır bu rolü oynadığı için onur duyduğunu söyleyen Evans, kamera önünde ve arkasında güzel anılar için teşekkür etti.

Yapılan paylaşımdan sonra ise 300 bine yakın kişi Chris Evans'a yorum attı. Twitter üzerinden #thankyouchrisevans hashtagi ile oyuncuya teşekkür eden hayranlar, bu sefer de Iron Man'i oynayan Robert Downey Jr.'ın Marvel'ı bırakmasından korkuyor. Çünkü serinin fanları, Iron Man ve Kaptan Amerika'nın Avengers 4'te ölebileceğine adeta kendilerini inandırmış durumda.

Belki de senaristler bu iki oyuncuyu hikayede öldürmek yerine, normal bir şekilde seriden çıkartabilir. 2019 yılında gösterime girecek olan filmde neler olacak, hep beraber göreceğiz.

Haberin Devamı