Gazete Vatan Logo

Kapıya teslim diyetler

Kapıya teslim diyetler

Spor merkezleri, diyetisyenler derken şimdi de diyetler ayağa geldi. Detoks içeceklerinden diyet mönü paketlerine kadar, firmalar isteyenlerin diyet yemek ve içeceklerini hazırlayıp adreslerine teslim ediyor. 3 ile 7 gün arasında oluşturulan programlarla kapınıza gönderilen içecekler sayesinde haftada 3 kilo verenlerin olduğu söyleniyor. Kürlerin fiyatları 100 ile 200 TL arasında.

7 LİGHT FOREVER KİŞİYE ÖZEL HİZMET

Firmanın yöneticilerinden Ebru Erberdi, “Kişiye özel yemek servisi veriyoruz. Bu da sağlıklı beslenmek isteyenler için en pratik yol” diyor ve ekliyor, “Bizden diyet listesi isteyenler de oluyor, o zaman anlaşmalı olduğumuz beslenme uzmanlarımıza yönlendiriyoruz. Arzu edenleri uzmanlarımız istedikleri adreste ziyaret ediyor. Önce diyetisyenimizle liste çıkartılıyor daha sonra devreye biz giriyoruz. Diyetisyenlerin ve beslenme uzmanlarının ortak fikri sonucunda hazırlanıyor reçeteler. Bizde organik ürünlerimiz ile sağlıklı bir şekilde kişiye hazır hale getirerek, her gün ara öğünler de dahil olmak üzere 6 öğün yemek hazırlayıp istenilen adrese teslim ediyoruz. Tüm sebze ve meyvelerimiz tamamen doğal ve hayvansal gıda katkı maddesi yok.

Haberin Devamı

7 arınma paketi

7 arınma paketimizde meyve suları yurt dışından gelen özel makineyle hazırlanıp her gün taze taze, günlük olarak kişiye özel cam şişelerde teslim ediliyor. Paketler doğal sebze, meyve ve badem sütünden oluşuyor. Vücudun günlük tüm vitamin, mineral ihtiyacını karşılamaya yönelik, en kolay tüketilebilecek şekilde hiçbir koruyucu ve katkı maddesi içermeden hazırlanıyor. Bunlar, belli bir süre boyunca sıvı gıda tüketerek sindirim sistemini güçlendirmeye, toksinleri atmaya ve rahatlatmaya yönelik içecekler...

Günlük ihtiyaca bağlı olarak 6 veya 7 içecekten oluşuyor.

Her gün taze olarak cam kavanozlarda gönderiliyor.

Günlük paket fiyatı 75 TL. (KDV ve teslimat dahil)

3 Günlük kür fiyatı 225TL. (KDV ve teslimat dahil)

GÜNLÜK MÖNÜ TERCİHİNİ MÜŞTERİLER YAPIYOR

Taze, sağlıklı ve lezzetli ev yemeklerini 45 dakikada kapınızda sloganı ile hizmek veren Meal Box’ta diğer diyet yemek servislerinden farklı olarak Meal Box’ta günlük olarak menü oluşturmak mümkün. 25 çeşit ana yemek ve yan yemek arasından müşteriler istedikleri lezzetleri seçerek kendi mönülerini oluşturabiliyorlar. Üstelik aylık üyelik gerekmeden, diyet gurme yemek yemek istedikleri zaman 45 dk. öncesinde sipariş vermeleri mümkün. MealBox.com.tr‘de tüm yemeklerin kalori ve besin değerleri yemek detay sayfalarında var.

Haberin Devamı

Gurme ev yemekleri

Ortalama diyet mönü fiyat 16,95 TL. Eklenen yemeklere göre fiyat değişikliği gösterebiliyor.

Diyet yaparken kendini aylık programla kısıtlamak istemeyen kitle tarafından sıkça tercih ediliyor. Diyet yaparken damak tadından ödün vermek istemeyenler Meal Box’ın gurme ev yemekleriyle, diyet yapmanın getirdiği lezzet mutsuzluğunu yaşamadan tadı yerinde bir yemek yemenin keyfini sürüyor.

Gündüz saatlerinde iş yerleri, akşam saatlerinde de evlerden sipariş geliyor. Her gün yenilebilir lezzetler sunulduğundan ve çeşitlilik konusunda geniş bir yelpaze sağlandığından hem öğle hem akşam yemeği için beyaz yakalılar tarafından bolca tercih ediliyor.

Haberin Devamı

30 GÜN FARKLI MÖNÜ İLE SAĞLIKLI SERVİS

Rafinera, 5 öğün yemek içeren “beslenme kutuları” ile sağlıklı beslenmeye, form korumaya ve kilo vermeye yardımcı olan bir sistem. Adrese teslim yemek hizmeti veren Rafinera, yoğunluktan öğün atlayanlar ya da yanlış beslenenler için; doğru besinleri, doğru porsiyon ve kombinasyonlarda hazırlayarak adrese teslim yemek hizmeti veriyor. Sağlıklı bir beslenme için gerekli olan üç ana iki ara öğünü içeren “beslenme kutuları”, Rafinera diyetisyenleri tarafından kişiye uygun olarak hazırlanıyor. 30 gün boyunca farklı mönü ile servis veriyor.

De-Light menüsü kilo vermek için ve Fit&Well ise form korumak için hazırlanan beslenme kutuları.

De-light örnek mönü

Kahvaltı: Çörek otlu labne, lavaş kıtırları, domates-salatalık dilimleri.

1. Ara Öğün: Cevizle doldurulmuş kuru incir dolmaları

Öğlen: Piliç soteli patlıcan beğendi, esmer ekmek ile

2. Ara Öğün: Kabak mücver, dereotlu yoğurt-salatalık dilimleri

Haberin Devamı

Akşam: Burgundy usulü et köfteleri, mevsim yeşillikleri

Fiyatlar:

Öğlen veya akşam öğünsüz (Kahvaltı, öğlen veya akşam, 2 ara öğün: Toplam 4 öğün, teslimat ve KDV dahil günlük fiyat)

De-LightFit&Well

90+ gün 25-27TL.

30-89 gün arası 28-32TL.

0-29 gün arası 31-35TL.

Gündüz (Öğlen ve 2 ara öğün: Toplam 3 öğün, teslimat ve KDV dahil günlük fiyat)

De-LightFit&Well

90+ gün 22-24TL.

30-89 gün arası 25-27TL.

0-29 gün arası 28-30TL.

SİNDİRİM SİSTEMİNİ BİRKAÇ GÜN DİNLENDİRİN

Firmanın kurucularından Deniz Dördüncü Derman, “Biz detoksa 3 günlük bir kürle başlanmasını öneriyoruz ancak bunun kararı tamamen kişiye bağlı. Daha derin bir temizlik istenirse 5-7 günlük olarak da yapılabilir” diyerek sistemlerini anlatıyor: Bizim oluşturduğumuz 6 şişeden oluşan 3 paket, bir tane de 8 şişeden oluşan bir paketimiz var. Toplam sunulan 4 paketimiz mevcut.

1) Urban

2) Balanced

3) Guru

4) Active (8 şişe)

Daha önce detoks yapmamış kişilere önerdiğimiz paketimiz Urban. Şişeler size 1-6’ya kadar numaralandırılmış şekilde gelir. Bizim size önerimiz bu sırayla tüketmeniz. Örneğin; sabah 7’de uyandınız ve ilk yeşili içtiniz 1 buçuk 2 saat sonra tatlı sarı olan ananas bazlı olan Juico’yu içebilirsiniz. Siz kendi açlık durumunuza göre saat aralıklarını belirleyebilirsiniz.

Balanced paketimiz 6 şişeden oluşuyor. Urban paketinden tek farkı 4 numaralı içecek Urban’da Nar çiçeği, Balanced paketinde Sarı dediğimiz kırmızı biber, bal, zerdecal, limon, su karışımı bir içecegimiz.

Guru en az kalorili ve daha yeşil ağırlıklı bir paket. Daha önce cleanse yapmış kişilere öneriliyor. Active ise temizlenme sırasında ağır sporuna devam etmek isteyenlerin tercih ettiği bir paket. Paket kalorisi diğer paketlere nazaran daha fazla. 8 şişeden oluşuyor. Kendi zevkinize göre tekli Juico’lardan seçerek 6’lı bir paket oluşturabilirsiniz. Set fiyatları; 78 TL- 103 TL arası değişiyor.

Juico’lara başlamadan önce en az 2-3 gün dikkatli beslenmek yağlı yiyeceklerden, alkol ve kafeinden uzak durmak kür sürecinin rahat geçirilmesine yardımcı oluyor. Juico’larla beraber bitki çayı içilebiliyor. Gün boyunca her Juico arası bol bol su içmek çok önemli. Bazı yiyecekler de Juico’larla beraber tüketilebiliyor. Örneğin; 1-2 adet salatalık, detoksa uygun bir sebze çorbası (krema, baklagil içermeyecek şekilde), bir küçük elma gibi. Kür sonrası, tekrar katı yiyecek yemeye başlandığında bu geçişin yavaş yavaş yapılması öneriliyor. 3 günlük bir program sonunda genelde bir hafiflik hissi ve enerji yükselmesi oluyor. Kimi Juicocular buna ek olarak kilo kaybı, cilt parıltısı, daha kaliteli bir uyku düzeni gibi güzel etkilerden bahsediyorlar.