Gazete Vatan Logo

Kapalıçarşı'da dolar fiyatı 3 lira bandını aştı! Çeyrek altın el yakıyor!

Kapalıçarşı'da dolar fiyatı 3 lirayı aştı. Çeyrek altın ise altının yükselmesine doğru orantılı olarak el yakıyor. Peki bugün altın, çeyrek, yarım, tam altın ve dolar fiyatları kaç lira oldu? İşte en güncel dolar fiyatları ve ayrıntılar...

Kapalıçarşı'da dolar fiyatı 3 lira bandını aştı! Çeyrek altın el yakıyor!

Altın ve dolar fiyatlarındaki yükselme trendi sürüyor. Yatırımcılar ise dolar ve altında alış satış konusunda kararsızlıklar yaşıyor. Peki altın ve dolar fiyatları bugün kaç liradan işlem görüyor. Son yaşanan olayların ardından ciddi bir yükseliş yaşayan dolar fiyatları bu haftayı 3 liranın altında geçirmiştir. Hafta sonuna doğru ivme yakalayan dolar 3 liranın üstüne çıktı. İşte tüm ayrıntılarıyla altın ve dolar fiyatlarındaki son durum...

EN GÜNCEL ALTIN VE DOLAR FİYATLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Kapalıçarşı'da dolar fiyatı 3,0140 lira alış 3,0150 lira satış fiyatları ile Euro ise 3,3560 alış 3,3570 lira satış fiyatları ile işlem görüyor.

Altın güne 131,86 alış 131,89 satış çeyrek altın 210,83 alış 215,61 satış 22 ayar bilezik 120,17 alış 120,27 satış fiyatları ile başladı.

Dolar/TL güne nasıl başladı?
Dolar 3 lira seviyesinden güne başladı. Dolar/TL Moody`s`in bugün piyasa kapanışı ardından yapması olası kredi notu değerlendirmesi öncesi ABD istihdam verilerini takip edecek.
Haftabaşından beri 3 seviyesi etrafında dalgalı bir seyir izleyen dolar/TL Moody's'in bugün piyasa kapanışı ardından yapması olası kredi notu değerlendirmesi öncesi ABD istihdam verilerini takip edecek.
Dolar açıklamalar öncesinde 3 liradan işlem görüyor. Euro/TL ise 3.35 seviyesinden bulunuyor.
Güne yükselişle başlayan Borsa İstanbul 100 (BIST 100) endeksi ise saat 09:50 itibariyle yüzde 0.48 yükselişle 76.493 puandan işlem görüyor.
Dış piyasalarda bugün saat 15:30'da açıklanacak Temmuz ayına ilişkin ABD işsizlik ve tarım dışı istihdam verileri izlenecek. İç gündemde ise piyasalar tarafından takip edilecek bir veri bulunmuyor. Moody's kararının ise piyasa kapanışının ardından gece saatlerinde açıklanması bekleniyor.
Moody's Türkiye'yi yatırım yapılabilir seviyede kredi notuyla değerlendiren iki kredi derecelendirme kuruluşundan biri. Bankacılar Türkiye'nin yatırım yapılabilir kredi notunu kaybetmesini ana senaryo olarak beklemiyor.

Haberin Devamı