Gazete Vatan Logo

Kapalıçarşı altın fiyatları bugün ne kadar?

Altın fiyatları her geçen gün farklılık gösteren bir yapıdadır. Altın fiyatlarının ne kadar olduğunu önceden kuyumcuya giderek öğrenebilirdiniz ancak artık online öğrenebilirsiniz. Altın fiyatlarının ayrıntıları haberimizde.

Kapalıçarşı altın fiyatları bugün ne kadar?

Bu yazımızda sizlere 15 Nisan Cuma gününden itibaren altın fiyatlarının nasıl olduğunu ve ne kadar olduğu hakkında bilgi vereceğiz. Altın fiyatları 15 Nisan 2016 Cuma gününden itibaren güncel ve anlık değişimler göstermektedir. Altın fiyatları grafiği ne haberimizin detayında bulabilirsiniz. Altın fiyatları bu hafta içerisinde çok sık bir süreyle değişmekte ve grafikte büyük mutluluklar meydana gelmektedir. Çeyrek altın fiyatları 190’lara doğru yükseldi. Gerçekten tarihi bir rakama hepimiz şahit oluyoruz. Çeyrek altın fiyatları son iki buçuk ayda zirve fiyatını bizlere gösterdi. Borsa İstanbul kıymetli madenler ve kıymetli taşlar piyasasında yer alan altın kilogram fiyatı 113 bin 800 liraya kadar geriledi. Altın piyasasında yer alan beş işlemde toplamda 29 işlemde 26 milyon 540 bin dolarlık işlem hacmi bu zamana kadar kaydedildi. Gümüş piyasasında son gelişmeleri ise bir işlemde toplamda 654 bin 54 dolarlık işlem hacmi görüldü.

ALTIN FİYATLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

Haberin Devamı

En son gelen haberler doğrultusunda ise altın borsasında bugün en fazla işlem gerçekleştirilmiş olan kurumlar arasında; Garanti Bankası, merkez döviz, Rona Döviz, Denizbank ve kıymetli Madenler yer almaktadır. Altın endeksi önceki kapanışa göre bu sefer yüzde 1.37 kadar değer kaybetti. Kilogram altın fiyatları 114 bin 700 liraya kadar yükseldi. Borsa İstanbul'da yer alan kıymetli madenler ve kıymetli taşlar piyasasında toplamda altının kilogramı 114 bin 700 liraya kadar yükselme gösterdi. Altın piyasasında yer alan 23 işletmede 13 milyon 766 bin ve sonrasında 38 işlemde ise 32 milyon 190 bin dolarlık işlem hacmi bu zamana kadar kaydedildi. Altın onsu 1260 dolar ile yaklaşık olarak bir ayın en yüksek zirvesine çıktı diyebiliriz. Dün Çin'de ise beklentilerin altında yer alan verileri ve sonrasında ise dolar endeksinde bulunan bir ilişkin etkisi ile beraber yükselişe geçmiş olan altının fiyatı bir gün içerisinde 1.36 artış göstererek son iki buçuk ayın altının en yüksek rakamlarını bizlere göstermiştir. Altın artık bu zamanda da gram bazında ise pazartesi günü çok düşük bir hacimle seyrederek 110 453 liradan tamamlanmakta olan altının gramı şu sıralarda ise dolar kurunda yer alan düşüşün etkisi ile de beraber önceki kafasına göre 0.10 azalarak yaklaşık olarak 114.40 liradan alıcı bulmuştur. Kapalıçarşı'da yer alan çeyrek altın ise 188 liradan alıcı bulmaktadır. Cumhuriyet altını ise 765 liradan satışı bulunmaktadır. Sizlere bugünkü işlemlere ilişkin verileri verecek olursak şu şekilde sıralayabiliriz. Önceki kapanış 110.470 olurken en düşük kapanış 113.800 ve sonrasında en yüksek kapanış ise 114.250 oralar dikkat çekmektedir. Ağırlık ortalama ise 113.826 olarak yer almaktadır. Toplamda kilogram olarak işlem miktarı ise 770,34 olarak dikkat çekmektedir. Sizlerinde altını var ise eğer bozdurmak istiyorsanız bu yüksek zamanlarında bozdurabileceğiniz konusunda sizlere yardımcı olabiliriz.

Haberin Devamı