Gazete Vatan Logo
Magazin Kapadokya turu!

Kapadokya turu!

Oscar ödüllü oyuncu Cage, Kapadokya’da, otelinden çıkıp ilk kez set dışında vakit geçirdi

OSCAR ödüllü ABD’li oyuncu Nicolas Cage, ’Hayalet Sürücü 2’ filminin çekimlerinin sürdüğü Kapadokya’da, otelinden çıkıp ilk kez set dışında vakit geçirdi. Avanos, Ürgüp ve Uçhisar gibi turistik merkezlerde tur atan Cage çok büyük ilgi gördü, hayranları fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı.

Bir haftadan beri Kapadokya’da bulunan ünlü oyuncu Nicolas Cage, dün çekimlere verilen aradan yararlanarak eşi Alice Kim ve oğlu Kal El Coppola ile birlikte Avanos ve Ürgüp ilçeleri ile Uçhisar Beldesi’nde tur attı. Avanos İlçesi’nde önce Ahmet Ünal’ın müdürlüğünü yaptığı Venessa Seramik Çanak- Çömlek Atölyesi’ni gezerek, burada bir saksının yapımını izleyip, seramik hediyelik eşya satın aldı.



Daha sonra Ürgüp İlçesi’ne geçen Cage ve ailesi, buradaki İbrahim Elalan’a ait Naturel kuruyemişçiden, kayısı, dut, erik kurusu ile bölgenin sütle kavrulmuş ünlü kabak çekirdeğinden satın aldı. Ürgüp’te İsmail Yücesoy’a ait Şömine Resturant’a giden Cage, eşi ve çocuğuyla birlikte Türk mutfağından örnekler taşıyan yemeklerin tadına baktıktan sonra testi kebabı yiyip, Uçhisar’da kaldığı Kaya Otel’e döndü.

Nicolas Cage’in bölgede yaptığı gezide hayranları ve işletmeciler tarafından cep telefonlarına fotoğrafları çekildi. Nicolas Cage ile fotoğraf çektiren Ürgüplü Muharrem Ata da "Amerikalı sanatçı gayet sakin ve rahattı. Hepimizle fotoğraf çektirerek, hiçbirimizi kırmadı. Özellikle antika saat arıyordu" dedi.

Haberin Devamı